View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 24 aug 2009, 20:58:20
BOGDAN's Avatar
BOGDAN BOGDAN este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 12 aug 2009
Locaţie: braila, Romania
Vârsta: 43
Date: 176cm, 84kg
Mesaje: 55
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Smile Re: Ce parere aveti de programul meu?

Citat:
Anterior postat de slabuta Vezi mesajul
Eu ma bag cu pareri strict la capitolul alimentatie

Si zic ca este bine cum te alimentezi
Poate doar as mai fi introdus cereale, nu ai pomenit nimic de ele, si ele mi se par foarte importante intr-un regim. Cereale integrale de ovaz (in special ovaz), grau, secara, sunt multe variatiuni, mai adaugi niste nuci, fructe si ai un mic dejun ideal

In rest imi place alimentatia ta
Am uitat sa specific, consum si cereale cu musli (nu prea multe pana in 150grame)cu lapte (500-700ml) la micul dejun. Am vazut ca sunt multe cereale pe piata si nu cumpar niciodata din alea expandate. Nu stiu daca am voie sa specific firma sa nu se interpreteze ca fac reclama dar cred ca stie toata lumea despre ce fel de cereale vorbesc. Sunt cu orz, ovaz, grau (cereale care au germinat si dupa aia au fost deshidratate si pisate + fructe deshidratate). Astea da cereale. Restul expandatelor nu ma intereseaza.
Totusi trebuie sa am grija la cantitati.

Doar ce am terminat sedinta de 1h de taebo. Super tare. De pe forumul asta am auzit de acest sport aerob care mi se pare super. Cred ca am dat 2 kg de apa. Pana maine sper sa se mai intre si in grasime.
BOGDAN, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2785 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2268 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 2269 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat