View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 28 aug 2009, 10:17:31
dayanna's Avatar
dayanna dayanna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 10 apr 2009
Locaţie: Manchester, Anglia
Vârsta: 56
Dieta: Vegan
Date: 159cm, 108kg
Mesaje: 4.215
Aprecieri acordate: 1.500
Am fost apreciat(a) de 1.261 ori in 793 mesaje
Smile Re: BIO - produse bio, magazine cu produse bio in Anglia

Citat:
Anterior postat de slabuta Vezi mesajul
10% nu este deloc mult, in Bucuresti sunt cam duble, ba chiar si triple la cele bio deci, practic nu ti le permiti... dar, daca sa fiu sincera, nu sunt sigura ca sunt bio 100%, da, mai bune ca restul, dar nu stiu daca 100% naturale, nu se verifica pe aici 3 ani , nu am auzit cel putin eu
Vezi tu Slabuta din pacate cand ajungi intr-o tara ca asta iti dai seama cate anomalii sunt in sistemul din tara noastra.Romania e o tara frumoassssssa si nu are asemanare.Ar putea fi o bucatica de rai dar din pacate cei de la putere nu au acest interes.Si aici cred ca mai fac bani si pentru ei personal cei de sus dar daca au fost pusi sa conduca destinele poporului chiar o fac pentru popor in proportie de 90%.Regulatiile in orice sunt foarte severe si se respecta indiferent despre ce mediu de afaceri sau productie vorbim. Asa si cu mancarea organica stii 100% ca aia e ce scrie pe eticheta.De exemplu unde locuim noi exista o ferma bio care produce de toate si te poti duce sa cumperi direct pentru ca au magazin propiu de desfacere si paradoxal le cumperi mai ieftin decat din supermarket.In acelasi timp daca vrei sa faci catering poti linistit sa-l faci de acasa .Trebuie doar sa anunti ca faci asta si normal e treaba ta sa-ti gasesti clienti.Ar fi multe de povestit.Oricum diferentele de atitudine fata de om sunt enorme intre cele doua tari..
dayanna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2250 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1733 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1217 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat