View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 20 iun 2010, 19:39:30
ali_lumi's Avatar
ali_lumi ali_lumi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 19 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Stil De Viata Sanatos + Sport
Date: 161cm, 50kg
Mesaje: 7.308
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 14 mesaje
Implicit Re: Cererea in casatorie...

Duminica seara pe la 10 seaara iubitul meu drag era tare agitat . Binenteles ca eu banuiam de ce
- Apoi vine partea cea mai emotionanta.
pe la 11 (numai avea rabdare pana la 12 noaptea )ma ia de mana ma pune pe pat si imi zice sa inchid ochii. Stau eu vro cateva secunde cu ochii inchisi, (tremuram toata) Apoi vine langa mine ma ia de mana si-mi zice. (El pe mine ma alinta bubi )
-Bubi sti ca eu nu ma pricep foarte bine la cuvinte...( eu va jur ca in atatia ani nu l-am vazut atat de emotionat sa-i tremure vocea in asa hal )..iubita mea esti de atata timp, dar... ( si sa facut liniste pt cateva secunde..) vrei sa fi cu mine pt tot restul vietii ?? Si atunci am deschis ochii iar el mi-a bagat inelul pe deget pana la jumate( )saracul astepta raspunsul meu , iar binenteles ca am zis DAAAAAA vreau nici nu stau pe ganduri . Si binenteles ca urmat multe sarutari,si emotii..
Iar la un moment dat dupa ma tinea asa strans in brate si imi spunea ca ma iubeste enorm si ca vrea sa fiu foarte fericita alaturi de el , am ridicat capul si ii daduse lacrimile asa e tare ce ma emotionat si pe mine ca am inceput sa plang.
Apoi a urmat o sticla de sampanie si da! am mancat capsuni cu ciocolata de care imi era mie pofta de moarte. (mai demult ii tot spuneam ca mi-e pofta )si n-a uitat . A fost de vis ce pot sa va spun. Iar ieri pe 1 nu cred ca a fost ora sa nu-mi aduca aminte ca ma iubeste .
Iar apoi am discutat despre nunta, si ca sa nu va mai tin in suspans miresica voi fi peste vro 1 an 2. vrem sa ne termina si noi facultatile , sa ne stabilim la casa noastra iar apoi nunta. Nici nu vreau sa ma grabesc vreau sa le am pe toate la locul lor
Ce pot sa spun am avut 2 zile de poveste .. saracul cred ca nu a fost pofta sa nu mi-o faca




Si eu la fel ca Iulia , am re-postat mesajul din jurnalul meu.
ali_lumi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1826 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1309 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1568 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat