View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 29 iun 2010, 14:51:43
aleka008's Avatar
aleka008 aleka008 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 25 iun 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Montignac
Date: 165cm, 104.5kg
Mesaje: 480
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 3 mesaje
Cool Re: Infidelitatea si frica de infidelitate

Citat:
Anterior postat de sakura Vezi mesajul
M-am gandit sa deschid un subiect de acest gen, datorita urmatorului fapt: multe dintre noi care ne luptam cu greutatea incercam inconstient sa excelam pe alte planuri fata de iubitul nostru. cu toate acestea, uneori ne trece prin cap si gandul "si daca ma inseala?si daca vrea sa fie cu una mai slaba si mai frumoasa?".

bineinteles acest gand poate avea numeroase explicatii, poate chiar ai observat ceva schimbat la el sau poate doar te sperie ideea.

nu tare mi-ar place sa afirm ca aceasta frica porneste DOAR de la lipsa increderii in tine sau in el. ca sa luam cazul meu ca exemplu, sunt sigura ca nu ma inseala, in primul rand pentru ca nu are timp, nu are cand, apoi pentru ca am inceredere in el,nu oarba, dar am. dar cu toate astea acea frica exista. si se manifesta cu urmatoarea concluzie; stiu ca ma iubeste si nu ii lipseste nimic, daca daca intr-o zi va fi curios?

eu nu am fluctuat in greutate de cand sunt cu el.mereu am fost grasa. si mereu am avut gandul ca poate va fi curios sa vada cum e sa "pui mana" pe o tipa cu un trup perfect.

motivul pt care am deschis azi acest subiect e din cauza unui vis....mereu visez ca ma inseala, cu persoane cunoscute sau nu. in rest nu constientizez aceasta teama dar intrucat o visez inseamna ca exista in subconstient suficient de mult incat sa ma deranjeze.

voi?a-ti patit asa ceva?sau treceti prin asa ceva?

Nu vreau sa te dezamagesc dar eu cu "raposatul" cand am visat ca ma insala asa era.. Exact in noaptea in care era cu alta l-am visat cu o bruneta in pat... Dupa o vizita surpriza am gasit fire negre in asternut.. ce a fost a fost.
Si eu am incredere in sotul meu, dar am invatat 2 lucruri: sa nu ii dau motive si sa nu bag mana in foc. Iar daca o va face, vom vedea atunci de ce si cu cine.. sau voi visa
Răspuns cu citat