View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 17 iul 2010, 18:16:11
Justinne's Avatar
Justinne Justinne este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 19 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Date: 162cm, 61kg
Mesaje: 180
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Cosmaruri din cauza anemiei

Eu mereu cand ma culc flamanda prezint mici episoade din celebrele "caderi in gol". Dar e ciudat, le am in starea de dinainte de somn, adica atunci cand sunt in acea amorteala intre constienta si somn(inconstienta) . Insa cosmaruri nu am avut. I
Referitor la vise, nu stiu unde am citit, cica daca esti anemic sau nu ai suficiente mierale in organism visezi alb-negru.

Vad ca esti o persoana superstitioasa...asta nu face bine in cazul unor cosmaruri pentru ca depistarea cauzelor pot fi asa multe...
Te sfatuiesc sa verifici atenta daca nu cumva cosmarurile apar pe seama unor neplaceri pe care le ai in viata personala. Pot fi mici anxietati sau temeri de care sa nu fi constienta imediat. In unele cazuri, persoanele cu depresie (atat minora cat si majora) prezinta des episoade in care se trezesc obosite si spun ca au avut cosmaruri.
Acum nu te sfatuiesc sa iti iei o carte de vise si sa verifici ce ai visat, e pueril
Insa Freud avea dreptate cand spunea ca inconstientul este activ in somn, si constientul nu. Totodata, de foarte multe ori tot inconstientul provoaca anxietatile ( ca altfel, daca ai fi constienta de ele si le-ai descrie amanuntit, nu ar mai fi anxietate). Eu zic sa fii atenta la ce incearca creierul tau sa iti transmita si ce stari neplacute ai trait in ziua de dinaintea cosmarului.
__________________
Just do it!
Justinne, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1998 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1481 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Justinne; 17 iul 2010 at 18:19:36.
Răspuns cu citat