View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 23 iul 2010, 09:13:34
mc27's Avatar
mc27 mc27 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuţ în trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Date: 172cm, 121kg
Mesaje: 4
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Thumbs down Re: Jurnal mc27 - My story

Citat:
Anterior postat de ras_cristalin Vezi mesajul
Am ramas impresionata de povestea ta te felicit ca ai avut puterea sa te ridici de jos si sa renunti la kg si la joc
Nu spui nimic de varsta ta sau de o partenera de viata... cred ca esti sub 30 de ani, totusi.
Persoanele apropiate ce parere au despre reusita ta? I-ai dat pe spate, ai?
Sper sa mai scrii pe aici din cand in cand, avem nevoie de un exemplu masculin
Va multumesc tuturor ! Nu ma asteptam la o reactie atat de pozitiva.

Da, intradevar am 26 ani, si da exista si o partenera de viata. Ea este insa slabuta, si se bucura pentru schimbarile pozitive din viata mea. Stiu ca isi dorea de mult timp, sa petrecem mai mult timp impreuna, si asta nu in fata calculatorului. Acum insa cred ca deja ii este prea mult, toata ziua o plimb dupa mine, si ma roaga sa o mai plimb si cu masina, nu doar pe jos (mai ales ca ne-am luat o masina noua chiar in martie, si abia este folosita). Iar referitor la modul de alimentatie, am influentat-o si pe ea in mod pozitiv. Ea manca inainte doar ca sa "ii tina de foame". Acum are si ea mai multa grija ce mananca, desi mai calca stramb, cu covrigei, inghetata etc, si adevarul este ca imi face si mie pofta, dar de obicei rezist eroic . A, si ea nu era genul care sa faca sport, tot timpul a fost slabuta, si putea sa manace oricat, insa s-a apucat si ea de tae bo, si de walking, si adevarul este ca i s-a tonifiat musculatura si arata chiar mai sexy ( lucru de care este constienta si ea, si continua cu antrenamentele).
Referitor la celalate persoane din viata mea, si reactia lor, ce pot sa zic; parintii se bucura foarte mult ca sunt pe calea cea buna, si ca incep sa arat ca si inaine; fetele se bucura, si nu le vine sa creada cat am reusit sa slabesc; iar barbatii se arata surprinsi, si cred ca putini invidosi pe rezultatele mele
mc27, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mc27, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2877 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2360 kcal/zi. Pentru a slăbi 4.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1715 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat