View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 31 iul 2010, 10:12:00
kore's Avatar
kore kore este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 05 mar 2010
Locaţie: Odense, Danemarca
Vârsta: 35
Date: 170cm, 71.3kg
Mesaje: 489
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Ati putea avea o relatie cu un barbat casatorit?

Citat:
Anterior postat de marasquin Vezi mesajul
Am deschis subietul asta ca un fel de sondaj de opinie...Din pacate eu m-am indragostit de un tip care e casatorit...si cam doare faptul ca nu pot sa fiu cu el, desi el spune ca nu o sa mai tina mult casatoria lui....
nu pot sa zic da, sunt de acord sau nu, nu sunt...adica pe de-o parte sunt pro divort si consider ca un cuplu nefericit nu e un cuplu dar pe alta nu as putea avea incredere intr-un tip care isi inseala sotia...cum as putea dupa ce el a inselat-o pe ea cu mine?
imi aduc aminte ca atunci cand eram in liceu am avut o colega/prietena care avea o relatie cu un tip insurat. Ea avea in jur de 19 si el undeva intre 26-29. Cand ii vedeai impreuna pareau un cuplu normal...si imi aduc aminte ca ea ne zicea mereu ca el nu isi iubeste nevasta, ca nu mai are nici o legatura cu ea, ca stau impreuna doar pt ca tipa nu muncea si ca nu isi putea lasa fetitele pe drumuri fara un ban (avea 2 fiice de 2 si 4 ani parca)
Tipul ii promitea colegei mele ca va divorta...si se jura ca o iubeste cu adevarat...tampenii dintrastea...iar ea l-a crezut. Relatia a durat un an sau mai mult...dar cand prietena mea a aflat ca sotia lui e iar insarcinata a pus punct si nu a vrut sa il mai vada niciodata.
Inteleg ca e greu pt ca il iubesti...dar trebuie sa ai grija sa nu fii doar o chestie de moment pt el
__________________
Jurnalul meu: Vreau si pot !
kore, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1983 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1466 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 692 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat