View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 03 aug 2010, 18:26:53
rodica2010's Avatar
rodica2010 rodica2010 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 12 iun 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 56
Date: 156cm, 66.6kg
Mesaje: 2.853
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 42 ori in 33 mesaje
Implicit Re: E ceva in neregula cu mine

Citat:
Anterior postat de martinraluca Vezi mesajul
Fetelor, va multutmesc mult ca mi-ati raspuns asa de repede!...Forumul e singura mea sansa de a spune sincer tot ce simt.

Deci...trec la mentinere. 1150 de cal sapt asta...incerc, insa mi-e frica ....daca o sa cedez din nou? Mie chiar mi-e foame si abia astept sa treaca saptamanile sa ajung si eu sa mananc mai mult putin...sper sa rezist, sa imi tineti pumnii. Azi...a trecut cu greu ...a trebuit sa ma abtin din nou si sentimentul de frustrare e tot mai mare...si implicit ma simt tot mai vinovata daca mananc mai mult sau daca depasesc, chiar si cu putin, daramite daca mananc sa ma satur . In plus...ciclul mi-a intarziat o luna. Are legatura cu asta?

Off....as vrea sa treaca timpul odata, sa ajung si eu macar la 1200 cu bine...fara sa mai fac tampenii si sa imi impun sa ma reintorc la dieta de slabire

A, meniul meu intr-o zi normala e compus numai din alimente sanatoase. Mancam chiar si paine, max 2 felii ( neagra) si fara dulciuri (desi mi=e tot mai greu...aici e pofta, recunosc).

Am facut jogging, insa acum ma simt foarte slabita si nu mai am putere...abia pot sa ma mai plimb seara...am fost la medic si mi-a recomandat repaus o perioada...si asta ma face sa am din nou gandurile acelea ca ma ingras...cateodata simt ca innebunesc, ca sunt prinsa intr-un cerc si ca nu pot sa mai scap...as vrea sa ma linistesc, sa nu-mi mai fie foame, sa trec peste saptamana asta cu bine si peste cealalta, sa nu mai cad, sa dorm...
Bineinteles ca poate fi si asta o cauza.Nu-ti dai seama ca te dereglezi de tot? I-ai spus medicului de dieta? Eu te-as ruga din tot sufletul sa pui mana sa mananci.Sanatatea e mai scumpa!Mai vorbim.
rodica2010, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1656 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1139 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat