View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 15 sep 2010, 12:18:17
ali_lumi's Avatar
ali_lumi ali_lumi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 19 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Stil De Viata Sanatos + Sport
Date: 161cm, 50kg
Mesaje: 7.308
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 14 mesaje
Implicit Re: Cum faceti sa fiti independente?

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul
Data viitoare cand iti vine sa te iei de el pt ca are si alte treburi de facut si nu poate sa stea cu tine, numara la de 1 la 10, trage aer adanc in piept si renunta sa mai fii cicalitoare. Da-i spatiul de care are nevoie. Cu cat stie ca are parte de libertatea pe care si-o doreste cu atat mai mult va sta cu tine. (asta o stiu din experienta) Cu cat incerci sa stai mai mult de gatul lui cu atat mai mult va vrea timp pt el, ca sa respire si sa faca ce-i trece prin cap.

Trebuie sa inveti sa te simti bine cu tine. Daca el nu poate sa se vada in seara asta cu tine, nu-i nici o problema. Faci miscare, te uiti la un film pe care voiai sa-l vezi de mult, apoi iti faci o baie-n spuma relaxanta, eventual si unghiile, poate si un tratament cosmetic, poate citesti o carte de care nu prea ai timp in general. Sunt atatea chestii de facut. Folosesti acest timp sa te rasfeti. Ia ca pe un lucru bun momentele in care nu va vedeti, ca pe un moment de respiro si pt tine, in care poti sa ai grija de tine.

Sau poti sa iesi cu fetele. Le suni si le convoci la o iesire-n oras si ai cu cine palavragii.
Total de acord cu Anca. Cred ca toate avem cate un pic din posesivitatea asta la inceputul relatiei , eu una tin minte ca si eu am trecut pe acolo. Atata timp cat te pui in locul lui si nu cred ca ti ar place sa fi cicalit , stresat , presat , si tot odata incearca sa ai si viata ta, adica,iesitul in oras numai cu el , mers in parc numai cu el , facut totul legat de el. Sunt sigura ca si tu ai prietena , iesi cu ele , incearca sa nu te mai gandesti ca nu poti , sau ce face el in momentul cand tu te plimbi sau iesi la suc , sau la cu7mparaturi etc... Inceputul e mai greu
ali_lumi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1826 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1309 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1568 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat