View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 25 sep 2010, 12:32:14
lacramioara2's Avatar
lacramioara2 lacramioara2 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 26 iul 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 48
Dieta: Dukan
Date: 170cm, 72.2kg
Mesaje: 1.529
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 110 ori in 87 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lacramioara

Dragele mele slabute, inainte de a disparea pentru o saptamana am vrut sa impartasesc cu voi din preaplinul inimii mele (stiu ca suna patetic dar eu chiar asta simt). Maine se implinesc exact 2 luni de cand m-am inregistrat pe acest site, plina de temeri, plina de complexe, trista si dezamagita de lipsa mea de vointa in ceea ce priveste pierderea kilogramelor inestetice, nemultumita de mine, sedentara si aproape antisociala.
Exact acum doua luni eram inca o femeie supraponderala, care se rusina sa iasa cu iubitul ei in oras de teama ca prietenii lui o sa gandeasca cum ca , bietul om, cu ce dolofanica s-a ales!

Voi ati fost ultima mea speranta, am citit povestile de succes ale fetelor si brusc mi s-a facut lumina in cap! Am inteles ca se poate! Am intelesc ca daca ai ajutorul celor care au trecut si trec prin aceleasi experiente ca si tine, e posibil sa ajungi unde iti doresti! Si pe data de 26 iulie, cu speranta dar si cu neincredere, totusi, am creat acest jurnal!

In aceste doua luni de cand sunt cu voi, mi-am schimbat viata la modul cel mai dramatic (in sensul bun). Mi-am disciplinat alimentatia, vointa, am iesit din sedentarismul ucigas, mi-am redobandit voia buna, increderea, stima de sine si, nu in ultimul rand, silueta! Desigur, am inca mult de muncit pentru a ajunge unde imi doresc, insa de aceasta data STIU CA DRUMUL MEU VA AJUNGE LA O DESTINATIE UNDE MA ASTEAPTA O FATA FRUMOASA, SPORTIVA, ACTIVA SI PLINA DE VOIE BUNA!


Inainte de concediu am tinut sa va multumesc si sa va imbratisez pentru faptul ca existati si ca imi sunteti alaturi.
lacramioara2, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1664 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1147 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 631 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui lacramioara2:
OanaStanescu (10 mai 2013)