View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 27 sep 2009, 18:55:42
Ampera's Avatar
Ampera Ampera este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 27 sep 2009
Locaţie: Oslo, Norvegia
Vârsta: 42
Dieta: Personalizata
Date: 167cm, 63.5kg
Mesaje: 136
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit re: Ampera-Inainte si dupa Bypass Gastric

Multam fain pentru primire. O dau in diabet cu voi, nu gluma! V-am spus astazi ca m-a lovit foamea? daca nu...mi-e foameeeeeee! Si tocmai mi s-a propus un drum pana la McDonald's. Saracia naibii de junk food, buna mai e. Dar sigur aleg o salata. Tine numai de alegeri corecte, nu? oh..ce bine era daca se putea sa ma lege cineva de calorifer.

Tatuajele nu s-au stricat, chiar arata mai bine dupa slabire. dar NU recomand. Cine a spus ca pot creea dependenta, avea dreptate. Primul e greu de facut, c-apoi nu te opresti. Asta daca esti o vicioasa ca mine. Ma mir ca am reusit sa las tutnul si alcoolul. Stii povestea cu morcovelul intrat in ''buzunar''?...cam asa imi intrase mie cand mi s-a spus acum 2 luni c-am pus-o iar de ulcer. Sa scap de bisturiu am decis sa las tutunul, alcoolul si cam orice dauneaza ulcerului. Pacat ca nu trece din prima clipa. Stateam azi si ma gandeam, de fapt imi cautam scuze pt care m-am ingrasat 10 kg in 3 luni. Operatiile estetice. Nu e de ras...e de plans. De la 125 ajunsesem in aprilie la 55kg. Ceea ce insemna foarte multa piele.Asta cu tot sportul pe care-l savuram cu placere. A trebuit sa lucrez la picioare, brate, sanii si peste 1 luna este in plan abdominoplastia. Tot recuperatul, statul in pat, evitatul de efort nu a facut decat sa ma ajute sa pun pe mine kilograme. Hai o feliuta de tort ca-s bolnavioara, hai o inghetata ca-s ''la pat'', 1 data nu se pune, a 2-a nu se vede...si uite cum pui 10kg in 3 luni. Sper sincer ca ''ma trezesc'' si las vrajeala prosteasca. Nu de alta, dar pacat de suferinta si banii aruncati ici si colo ca sa scap de greutate.
Multam mult de incurajare, am sa-mi fac un obicei sa vin sa ''tip'' aici de fiecare data cand simt nevoia. De asemeni usa va este deschisa. Atata vreme cat nu va este frica de animalele mele va urez: bine venit!
Ampera, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2131 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1614 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 840 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]