Subiect: Retentia de apa
View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 08 nov 2010, 20:22:15
DrIulia2010's Avatar
DrIulia2010 DrIulia2010 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 feb 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 173cm, 55kg
Mesaje: 2.451
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 17 ori in 13 mesaje
Implicit Re: Retentia de apa

Citat:
Anterior postat de micutza1 Vezi mesajul
Recunosc sunt vinovata ! Inaine -- inainte de a descoperi modul de viata si dea manca sanatos -- cea mai buna prietena a mea era sarea ! Sunt constienta ca din aceasta cauza am retentie de apa - pentru ca din motive medicale e imposibil - sunt sanatoasa tun . Am 2 luni de cand nu pun sare in mancare - sau pun minimul .. insa nimic nu da rezultate nu stiu ce sa fac . am citit tot ce am gasit despre asa cv... si mam gandit sa intreb si pe voi slabutele din experiente personale ce aveti sa-mi spuneti .. sa ma ajutati . Deci cum pot sa ma lupt cu retentia de apa ? Ce pot face ? in afara de fatul sa nu mai consum sare sau anumite alimente .. pentru ca asta fac deja ! Help please ! Multumesc

Buna.

Foarte multe persoane sufera de retentie hidrica,sunt mai multe cauze,trebuie vazut exact care e problema la tine,cred ca la un subiect despre anticonceptionale am scris mai multe despre retentia apei.

Pe langa ca trebuie exclusa sarea de de bucatarie,pe care o poti inlocui cu sarea cu potasiu sau fara sodiu,mai trebuie suplimentata cantitatea de lichide si ideal ar fi sa consumi mai des urmatoarele legume cu efect diuretic,morcov,telina(regleaza echilibrul hidric),castravete,usturoi,ceapa,varza,sfecla rosie(detoxifiant),sparanghel(contine asparagina cu rol stimulator,imbunatateste circulatia la nivel renal,ajuta la eliminarea toxinelor din organism).
__________________
"DEFINITI-VA MAI BINE PERSONALITATEA,SI VETI SLABI MAI USOR"
DrIulia2010, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2188 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1671 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat