View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 27 apr 2009, 13:20:37
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Si barbatii doresc sa slabeasca?

Daaaaa,si barbatii vor,al meu vrea mai tare ca mine,hehehe.El a facut destul de mult culturism in viata lui,de fapt asa a ajuns de pe la 110 km la 80,prin adolescenta,acum a ajuns iar la 107.Eu ii spun ca e un pachet de muschi invelit in grasime,hihiihih.De 3 saptamani s-a apucat de mancat sanatos,a intrat chiar si intr-o pereche de blugi vechi,ce nu ii mai erau buni.Problema e ca nu se vede la cantar,pt ca i-a crescut din nou masa musculara.I-am transmis sa stea vreo luna fara sala,doar sa alerge,si va vedea diferente si la cantar.
Vointa are mai multa ca mine,cu toate ca e un pofticios,dar el,spre deosebire de mine,nu se apuca sa isi faca bunataturi.Am luptat mult sa ii dovedesc si sa il conving ca daca nu mananca nimic toata ziua nu va slabi,sau va slabi si apoi va pune dublu.Acum a inteles,si scrie tacticos ce a mancat zilnic,si cum ii raman 2-300 de calorii,cum baga ceva dulce,ihhiih.Sper sa reusim de data asta.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat