View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 26 ian 2011, 15:34:03
piticutz's Avatar
piticutz piticutz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 13 iul 2010
Locaţie: cluj, Romania
Vârsta: 50
Date: 160cm, 88.5kg
Mesaje: 1
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Consum calorii meniu

as avea si eu o mica problema...
am observat, asa cum a mentionat si o alta forumista intr-un mesaj mai sus, ca anumite activitati au fost scoase din
lista de activitati: dus, uitat la TV, lucru cu calculatorul intens sau mai putin intens, dus, spalat pe dinti, sofat in oras sau in afara orasului...etc. presupunand ca eu, pe parcursul unei zile nu am decat asfel de activitati (pe care mai nou, nu le pot adauga la consumul de calorii), la un aport de 1600 calorii la care se adauga si metabolismul bazal, deja sunt pe plus de kg, ceea ce nu este absolut de loc real. intr-o zi, de exemplu eu sofez in oras intre 80 si 240 de minute, stau si lucrez la calculator (intens cam 120 de minute, lucru moderat pe calculator vreo 240 de minute cel putin, fac o baie de 60-120 de minute zilnic, ma uit la un film cam 120 de minute, activitati care nu le mai pot, mai nou, bifa niciunde, dar care sunt consumatoare de calorii, orice ati spune dvs. astfel ma trezesc, conoform calculatorului dvs ca la 1600 de calorii sunt pe plus de kg, ceea ce nu este tocmai motivant.
la acelasi consum de calorii, dupa ce am sofat 180 de minute, drum intains, 2 zile consecutiv scad 1 kg. deci argumentul ca astfel de activitati nu sunt consumatoare de calorii nu este tocmai viabil.
multumesc


piticutz, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2032 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1515 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 741 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat