View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 01 feb 2011, 09:26:24
irina27's Avatar
irina27 irina27 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 iul 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: personalizata+sport
Date: 171cm, 62kg
Mesaje: 534
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Cat de lunga trebuie sa fie perioada de mentinere?

mi-e mie asa frica de mentinere
pentru ca spre deosebire de majoritatea dintre voi eu am apelat la un nutritionist care are o metoda destul de ciudata. o dieta o tii 3 saptamani si mananci acelasi lucru in fiecare zi..da,am voie orice nu mi-a interzis nimic(bineinteles zahar,cereale,lapte dulceprajeli,paste,orez normal ca nu am voie) ma refer la faptul ca mi-a dat si carne(aveam diete in care mancam la toate cele trei mese carne),multe lactate(iaur,sana,kefir,iaurt) sa nu mai zic de legume si fructe..
am vazut multe cliente care au ajuns la mentinere si se merge pe diversitate..daca in timpul regimului se mananca acelasi lucru in fiecare zi timp de 3 sapt lamentinere nu ai voie sa mananci acelasi lucru in fiecare zi ...si inca o chestie am vazut ca iti da ea cantitatea maxima pe care ar trebui sa o consumi la un fel de mancare(de ex paste) si asta o ma ajute foarte mult si ceva dulce sau ceva "interzis" o sa am voie doar in week-end ,la una dintre gustari,in cantitati minime bineinteles..
Cred ca in trei saptamani o sa intru la mentinere
irina27, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2131 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1614 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1098 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat