View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 09 feb 2011, 17:10:29
Dio's Avatar
Dio Dio este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt unul dintre slăbuţi!Sunt unul dintre slăbuţi!
Merite:
 
Data înregistrării: 03 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 183cm, 82kg
Mesaje: 600
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Seniorasasha`s journal

Citat:
Anterior postat de seniorasasha Vezi mesajul
imi doresc 48 kg

si voi slabi
am aproape 2 luni la dispozitie

pasi:
3 fara sucuri acidulate


Sa am bafta multa!
Am dat qoute la ce mi-a sarit mie in ochi. Ce se intampla in 2 luni? Esti sigura ca asta este cel mai bun obiectiv pe care poti sa-l propui, sa ajungi la 48 de km in 2 luni? E asa de important momentul? Ce se va intampla dupa, atunci cand nu va mai exista aceasta motivatie pe termen scurt.

Si partea a 2-a, poti sa stergi te rog cuvantul "acidulate" de la pasul 3? Renunta de tot. Apa, ceai, compot (daca te lasa fetele ).


In plus, tu vrei sa slabesti 12 kg in 2 luni. Cred ca o dieta care iti permite sa slabesti 12 kg in 2 luni este la fel de miraculoasa ca una care iti permite sa slabesti 10 kg in 5 zile. Totusi, sa fim realisti, gandeste-te logic. Tu vorbesti de 20% din masa ta corporala TOTALA. Si ia-o ulterior sistematic. Cat reprezinta sistem osos, organe vitale, muschi etc. Sa zicem ca ai 15 kg de grasime (25%), asta ar insemna ca in 2 luni sa dai jos 80% din grasimea pe care o ai. Gandeste-te cum va evolua fizic corpul tau, unde este asezata grasimea, cum urmeaza sa arati dupa. De asemenea nu o sa arzi doar grasime, o sa arzi si muschi pentru ca mananci putin si nu lucrezi muschii pentru a incerca sa-i pastrezi la acelasi nivel. O sa te simti slabita.

De asemenea un aspect negativ este faptul ca sunt stocate toxine in grasime. In momentul in care le arzi (consumi) o sa intre toxinele in sange. Slabire accelerata inseamna multe toxine in sange. O sa te simti rau. Nu cred ca vrei asta.

Mai gandeste-te la ce vrei sa faci.
Dio, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2730 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2213 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Dio; 09 feb 2011 at 17:22:17.