View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 20 feb 2011, 00:48:22
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal Vip3rina - vreau sa slabesc sanatos!

Citat:
Anterior postat de vip3rina Vezi mesajul
Salutare Slabutelor si Slabutilor
Acum cateva saptamani mi`am dat seama ca trebuie sa fac ceva! Si am inceput sa "navighez" pe net... si dai si cauta... Intr`un final doua "lucruri" (sau site`uri) mi`ai atras atentia: unul de detoxifiere si VOI! Si... am zis sa fac un mixaj: o detoxifiere si o dieta sanatoasa. Pentru ultima am mareee nevoie de voi!
Deci.. am uitat sa ma prezint: am 32 de ani, 1.72 m si la ultima cantarire acum 2 sapt aveam 80.9 kg. Ufff... urat... stiu... Recunosc ca n`am fost mereu asa.. ca mai toate slabutele d`aici.
In vara aveam 72 kg .. si nu ma mai suportam... ma chinuiam sa slabesc... alergam aproape zilnic minim 6 km, tineam o dieta.. intr`un cuvant eram pe drumul cel bun. Doar ca din toamna a trebuit sa`mi urmez partenerul de viata intr`o alta tara... una nordica. Acolo alergam cam 1 ora / zi si am continuat o perioada dieta... asa am reusit sa ajung la 70 kg. Apoi.. a venit frigul... zapada si am renuntat si la alergat si la dieta si.. asa am "reusit" sa ajung la minunata greutate de 80 kg.
Acum am revenit in tara... si am inceput iar lupta!
Acum, de 10 zile, am inceput sa i`au Colon Help si sa beau ceaiul Silhouette Help, si mi`am pregatit organismul pentru un regim disociat pe zile... cel clasic (1 zi legume + fructe, 1 zi lactate + oua, 1 zi carne). Si binenteles am inceput sa merg pe jos si sa fac singura exercitii acasa (am adoptat excercitiile pe care le recomanda Carmen Bruma).
Astept sfaturile voastre! Va pup si va urez la toate bafta in ceea ce v`ati propus!
Buna Vip3erina!Sper ca imi permiti sa te tutuiesc desi sunt mai micutza dekt tineIn primul rand as vrea sa iti dau un mic sfat si anume sa renunti la disociata.Este cam nesanatoasa.De ce nu incerci o dieta hipocalorica?Sau si mai bine...o dieta care se potriveste perfect cu ceea ce vrei tu,adica rezultate rapide dar pe de alta parte este si sanatoasa,si anume South Beach.Daca spui ca nu esti un fan al dulciurilor atunci este perfecta pentru tine.Va trebui sa renunti timp de 2 saptamani la unele alimente,printre care si fructe,dar mai apoi le vei reintroduce in alimentatie.Sau mai sunt Montignac si Scarsdale.Eu zic sa te mai documentezi in legatura cu alte diete,mai sanatoase inainte de a porni la drum cu disociata.Trebuie sa te gandesti ca de decizia pe care o iei acum depinde silueta ta pe perioada intregii vieti.Trebuie sa adopti un stil de viata pe care sa`l poti urma mereu pentru ca numai asa te vei putea mentine odata ajunsa unde ti`ai dorit!
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Roxii; 20 feb 2011 at 00:50:26.