View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 07 dec 2009, 00:04:38
mike's Avatar
mike mike este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 02 dec 2009
Locaţie: Tg.-Mures, Romania
Dieta: Ovo-lacto-vegetarian
Date: 169cm, 74.5kg
Mesaje: 19
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Wink Re: Cum te poti abtine de la dulciuri?

Si eu am o maaare problema cand vine vorba de dulciuri. Pur si simplu mi se face pofta la un moment dat si imi e tare greu sa ma pot abtine. Totusi, am descoperit ceva interesant la mine.
Imi e mult mai usor sa nu mananc deloc decat sa mananc putin. De exemplu, e de 1000 de ori mai simplu sa nu incep ciocolata aia! Daca mananc o bucatica, sunt sanse de 90% sa o mananc pe toate. Ca urmare, de fiecare data cand vad mancare sau cand cineva imi ofera ceva de mancat, mintea mea spune automat, mecanic: nu, nu si nu. Deci vointa mea de a ma controla este cea mai mare atunci cand sunt inconjurata de ispite.
Ce rezulta din toate astea? Pai... hai sa va dau un exemplu: azi, pe la ora 19, cand m-a apucat o pofta nebuna de dulciuri, m-am dus la bucatarie si am facut un tort care arata incredibil, cu cacao si mandarine. N-am mancat nicio bucatica! Urmeaza sa il gust dimineata. Are cam 150 kcal/100g deci imi permit. Si sunt mandra de mine.

Va pup
__________________


The first and the best victory is to conquer self.
(Plato)
mike, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2313 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1796 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1022 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat