Subiect: Paine de secara
View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 10 dec 2009, 20:32:15
Red_Rose's Avatar
Red_Rose Red_Rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 33
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 168cm, 66kg
Mesaje: 1.494
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Paine de secara

Nu este "plafar" la noi si Franzeluta nu are decit paine si produse din faina dar nu e niciuna din faina integrala,are paine care doar pe jumate e cu faina de secara.
La noi in MD in general e greu de slabit mai ales daca esti la tzara.Bine ca locuiesc linga Chisinau si imi pot alege putin ce sa maninc.De ex in loc sa iau de la bufet,cind merg cu prietenele prajituri,placinte,eu imi iau un pachetel cu alune,fistic sau cind mergem pe la piata si ele iau in trecere ceva de genu franzele eu iau un mar sau alt fruct Cred ca trebuie sa iti doresti cu adevarat ceva ca sa obtii.Totul depinde de vointa..Oriunde sint tentatii )
Dar daca sincer ador painea de secara si chiar imi pare mai buna decit cea alba pt ca pe aia daca incepi sa o maninci nu te mai saturi
Red_Rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1906 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1389 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 615 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat