View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 09 mar 2011, 16:47:09
adriana26's Avatar
adriana26 adriana26 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 02 mar 2011
Locaţie: Bruxelles, Belgia
Vârsta: 39
Date: 160cm, 56kg
Mesaje: 3
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Sunt motivata sa slabesc!

Hello!

Scuze ca revin asa de tarziu cu raspunsul meu. In week-end lucrez intr-un restaurant pentru a ma intretine aici si nu ajung decat seara tarziu, cand nu mai am chef si forta sa mai fac nimic.

Meniul meu e cam de mult timp asa, nu pot sa spun ca mananc eu foarte mult, dar uite ca desi nu mananc mult, tot s-a pus pe mine de cand am venit in Bruxelles. Cu toate eforturile facute. E clar ca nu ma voi da batuta. La inceput, organismul a fost destul de afectat de alimentele de aici....ma balonam foarte repede... mi-au aparut inclusiv ciuperci (am avut pitiriazis)
Dar cu toate eforturile, si cu inot aproape in fiecare zi sau jogging in parc vara, am acumulat kilograme si celulita.... nu vreau sa dramatizez si sa afirm ca din cauza asta nu ma mai pot bucura de viata, dar totusi... e destul de trist asa. Important e sa nu ma las batuta. Si sa stii ca majoritatea colegilor mei straini, s-au ingrasat de cand au venit in Belgia. Nu stiu, o fi ceva in aer!

Sa stii ca azi am descoperit in congelator o bucata de cas congelat din Romania si mi-am facut o salata foarte buna. mmmmm

Tu ce ai mai mancat?



Sper ca ai primit multe cadouri de 8 Martie!!!
te puuup!
adriana26, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1871 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1354 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat