View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 13 mar 2011, 12:53:49
Issabel's Avatar
Issabel Issabel este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 11 mar 2011
Locaţie: Ploiesti, Romania
Vârsta: 30
Dieta: disociata
Date: 165cm, 65kg
Mesaje: 11
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Issabel - Teenager drama

Citat:
Anterior postat de CrisetenO Vezi mesajul
Salut,

Dumnezeu sa o ierte pe mama ta, sincere condoleante pentru aceasta pierdere. Cred ca putini ar fi reusit sa-si revina precum ai facut-o tu, deci tot respectul si admiratia mea pentru efortul depus!

Care e situatia ta acum? Ai zis ca te mentii. Dar din cate spune ticker-ul tau, vrei sa slabesti. Ai deci un plan de atac pentru a slabi? Cu dulciurile e complicat: continui insa sa cred ca e mai bine sa-ti faci rost de dulciuri care sa-ti satisfaca poftele, dar care sa fie sanatoase. Gustul de zahar da dependenta, dar sa stii ca dupa un timp devine mai usor sa rezisti tentatiilor. E bine sa te obisnuiesti sa scoti zaharul macar dintr-o parte din alimente, poate din cafea, din ceai... in felul asta poti sa mai scazi din dependenta.

Cu ce te ocupi si care e programul tau zilnic? Ce fel de sport iti place sa faci? Cum iti proportionezi mesele -- numeri si kcal, sau numai disociezi?

Iti urez bun-venit, si multa bafta la slabit! Cu mult drag,

Cristina
Buna la toata lumea.Multumesc mult de tot pentru mesajele voastre si pentru sustinere.
@ CrisetenO :

Situatia mea este una stabila momentan.Am 69-70kg .Planul meu de atac este sa fac ce am facut si pana acum ,sa mananc disociat.
O sa incep primele trei zile cu mancarurile mele preferate: supa de legume,orez cu legume,piure salate si fructe+ cei 2 l de apa pe zi+ ceai verde(despre care pot spune k e foarte bun si k nu il beau cu indulcitori si alte prostii).
DUpa am sa continui urmat 3 zile cu carne fripta ,iaurturi si smantana.


De numarat calorii asa as spune ca de maine o sa mananc undeva la 1000-1500 de cal.
Sport preferat ..mm...Poi eu snt eleva in clasa a 10a sportu e cel care il fac la scl ..eu acasa fac abdomene..sa zik in numar de 30-50 de abdomene si alerg usor pe loc in fata pc-ului vizionand seialele mele preferate.
Sper ca te multumeste mesajul meu.daca am uitat ceva..scuze.:*
Issabel, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2127 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1610 kcal/zi. Pentru a slăbi 8 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 61 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]