View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 16 mar 2011, 16:26:31
Sarita's Avatar
Sarita Sarita este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 mar 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 165cm, 54.2kg
Mesaje: 852
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Anky-I really need this

Citat:
Anterior postat de ankyshor Vezi mesajul
stiu ca alcoolul e o problema, cea mai mare a mea...incerc si stiu ca am sa reusesc sa renunt la el . sper sa poti renuntza la cola sau pepsi, e atat de nesanatos... si asa este, imi doresc mult si voi reusi . multumesc si sper sa vin cu vesti bune !:*
Buna! Am citit ce ai scris si ma bucur ca vrei sa dai jos intr-un mod sanatos kilogramele...
Despre alcool nu stiu ce sa iti spun...sigur stiu sa iti spun ca nu e sanatos , ca face rau la ficat, ingrasa, etc dar banuiesc ca si tu stii asta iar eu nu sunt cea mai buna sfatuitoare in acest domeniu deoarece nu am avut probleme de genu dar Cola si Pepsi chiar nu isi au rostul in alimentatia ta, mai bine bea un shake de portocale cu morcovi (sigur, nici cu asta sa nu exagerezi) care e mult mai sanatos si gustos (dupa parerea mea), iar Cola are 1000 de dezavantaje: in primul rand ingrasa, ingalbeneste dintii, iti arde stomacul, faci celulita,contine nenumarate E-uri, aspartan,duce la probleme de concentrare, deci chiar nu isi are rostul in alimentatia ta..

Sper ca am reusit sa iti fiu de folos...
__________________
You don't get what you WISH for you get what you WORK for!
Sarita, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1967 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1450 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 934 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]