View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 07 apr 2011, 22:32:40
CrisetenO's Avatar
CrisetenO CrisetenO este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 16 sep 2010
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 38
Date: 161.5cm, 54.0kg
Mesaje: 876
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 26 mesaje
Implicit Re: Jurnalul gugulusa

Salut gugulusa,

M-am uitat la meniul tau de azi. In orice caz inghetata trebuie sa dispara din meniu, mai ales seara! Si la fel si napolitanele. Nu conteaza asa de mult nr-ul de kcal, dar amandoua contin si grasimi si carbo, ceea ce duce la ingrasare sigura. Vezi si cu sportul: e inselator, pentur ca iti face mai mare foame si mai mare pofta.

Iti recomand de asemenea sa nu mananci paste (Penne) cu tofu, pentru ca tofu e gras. Mananci inghetata, deci nu tii post. Dar mananci tofu, deci esti vegetariana? Daca da, mananca mai degraba penne-le intr-o budinca facuta cu penne si ou batut, cu condimente. Sau folosesti urda/branza de vaci semi-degresata.

Si eu am o problema cu foamea: nu o simt. Pot sa merg o zi intreaga fara sa simt foamea. Ceea ce ar trebuie sa ne spuna ca foamea e in parte ceva rational si in parte ceva instinctiv. Dar uite un mic algoritm de testare a foamei. 1. Cand iti vine sa mananci, gandeste-te cand ai mancat ultima oara si ce ai mancat. Daca ai mancat un mar sau o para, nu manca: fructele acide iti fac foame/pofta, dar daca termini sa le digeri nu-ti mai e foame. Daca ai mancat cu max. 3 ore inainte o masa mare, poti lua o gustare dintr-o mana de nuci/alune, dar nu mai mult., Daca ai luat o gustare cu min, 2 ore inainte, mananca. 2. Nu manca repede. Mananca intai 2 morcovi mari cruzi, sau ceva care poti rontai, si vezi cum stai cu foamea sau pofta. Numai dupa aceea mananca, si incearca sa te gandesti la ce mananci si la gustul mancarii.

Mai pune niste meniuri aici, ca sa ne mai sfatuim. Te pup dulce,

Cristina
__________________
Reteta mea preferata din post: http://concurs.slabute.ro/reteta-pre...CrisetenO.html

Jurnalul meu: E greu sa te opresti din slabit... http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...teno-6331.html
CrisetenO, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1862 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]