View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 18 apr 2011, 13:51:56
Sarita's Avatar
Sarita Sarita este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 mar 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 165cm, 54.2kg
Mesaje: 852
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Vrei sa afli ceva intreaba-ne!

Citat:
Anterior postat de CrisetenO Vezi mesajul
Fat burner inseamna ca ti se duce grasimea, dar nu spune nimic despre ce va inlocui aceasta grasime. Cred ca depinde si de stepper, dar din experienta mea, toate stepper-ele iti fac muschii grosi, din cauza pozitiei in care lucrezi pe ele (vertical, deci greutatea ta comprima in loc sa lungeasca muschii) si din cauza tipului de efort (concentrat pe un singur muschi). Eu am picioare de fotbalist acum, dar de cand fac turbo-jam arata mai bine, mai lungi, mai elegante. Deci cel putin pentru mine nu e bine sa lucrez prea tare muschii cu stepper-ul sau cu aparate.

Cu mult drag,
Cristina
Merci ca mi-ai spus Despre banda cu inclinare de 0 grade ce parere ai ca si aia imi place sa o fac...dar despre bicicleta? Ca mie mi s-au cam latit picioarele si sper sa nu fie din cauza ei...
__________________
You don't get what you WISH for you get what you WORK for!
Sarita, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1967 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1450 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 934 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat