View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 03 mai 2011, 22:09:06
glamvintage's Avatar
glamvintage glamvintage este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 ian 2011
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 44
Dieta: Rina
Date: 167cm, 58kg
Mesaje: 90
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Metode rapide de a scapa de grasimea de pe abdomen

Ridicarea de greutati sau mersul alert sunt cateva dintre lucrurile pe care le poti face pentru a avea un abdomen plat. O dieta echilibrata, bazata pe fructe si legume proaspete, iaurt si peste ajuta la mentinerea sanatatii. Exista si o serie de alimente care ard grasimile, in special cele din zona taliei. Pentru a scapa rapid de grasimea de pe abdomen este indicat sa dormi cel putin 7 ore pe noapte si sa consumi ceai verde.

1 Mergi mai repede

Atunci cand mergi pe jos, incearca sa maresti ritmul. In acest fel vei arde cu 25% mai multe calorii. Grasimea de pe abdomen este prima ccare va ceda acestei schimbari din rutina zilnica. Incearca sa introduci in programul tau zilnic plimbari de 30 de minute, pe care sa le parcurgi in ritm mai alert. Daca nu poti sa iti mentii ritmul pe tot parcursul traseului, alterneaza momentele alerte cu pauze active.

Pentru ca plimbarea sa nu fie plictisitoare, ia cu tine si un MP3 player. Unul dintre trucuri este sa maresti ritmul cu fiecare melodie noua pe care o asculti. De asemenea, penru a arde mai repede grasimea de pe abdomen este indicat sa urci repede un deal sau o suprafata mai ridicata. La coborare mergi incet.

2 Fa exercitii cu mingea

Pentru a accelera arderea grasimilor, fa exercitii de aerobic cu ajutorul unei mingi. In acest fel, muschii abdominali vor fi activati cu 40% mai mult decat in timpul unei sesiuni obisnuite de abdomene. In timpul antrenamentului cu mingea poti folosi si anumite miscari ale bratelor. Acestea vor tonifia muschii abdominali din jurul taliei. Alterneaza exercitiile, iar intre ele incearca sa iti mentii echilibrul pe minge timp de 1 minut.

3 Foloseste greutati

Exercitiile de aerobic sau jogging-ul sunt potrivite pentru eliminarea grasimilor din zona taliei, insa un program fizic in care incluzi si greutati va face minuni pentru silueta ta. Exercitiile de tip cardio combinate cu ridicarea de greutati vor accelera metabolismul. In acest fel vei obtine un abdomen mai suplu si mai tonifiat. Tot pentru a elimina grasimea de pe abdomen este indicat sa adopti si o dieta bogata in fibre. Suplimentele de fier sunt si ele utile pentru rezistenta fizica.

4 Fa exercitii de balans

Miscarile scurte realizate in timpul exercitiilor de aerobic sunt utile pentru intarirea muschilor abdominali. Specialistii spun insa ca si balansarea de pe un picior pe altul ajuta la tonifierea muschilor. Atunci cand te balansezi, corpul are mai putina stabilitate si foloseste astfel mai multi muschi pentru a preveni caderea. In timpul acestor exercitii mai poti folosi si greutati, care ajuta deasemenea la intarirea muschilor abdominali.

5 Mergi la culcare mai devreme

Exercitiile fizice regulate si dieta echilibrata tin la distanta atat kilogramele in plus cat si stresul. Pentru a fi insa in forma trebuie sa dormi suficient. Lipsa somnului face ca nivelul cortizolului din organism sa creasca. Cortizolul este denumit si hormonul stresului si este responsabil si de acumularea grasimii in zona taliei. Adultii care dorm mai putin de 6 ore pe noapte sunt mai predispusi la acumularea de kilograme in plus fata de cei care dorm 7- 8 ore.

6 Bea ceai verde

Ceaiul verde este benefic pentru ten si lupta impotriva cancerului. Este insa eficient si pentru grasimea de pe abdomen. Nutrientii din ceaiul verde ajuta la eliminarea grasimilor si la accelerarea metabolismului. Pentru rezultate bune este indicat consumul a 3 - 4 cesti de ceai verde pe zi.

7 Consuma alimente care ard grasimile de pe abdomen

Eliminarea alimentelor nesanatoase din dieta este un pas esential pentru un abdomen plat. Exista insa si alimente care accelereaza procesul de ardere al grasimilor din jurul talie. Ouale, migdalele, merele, fructele de padure, iaurtul sau somonul sunt cateva dintre alimentele pe care le poti consuma pentru a avea un abdomen plat.
__________________

Glam Vintage
glamvintage, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1931 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1414 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 898 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat