09 mai 2011, 12:25:40
|
|
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...
|
Merite:
|
Data înregistrării: 06 mar 2011
Locaţie: vaslui, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incerc sa mananc sanatos si sa slabesc
Date: 161cm, 75.5kg
Mesaje: 76
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
|
|
Re: Tarta cu pepene
Buna Tina, asa am crezut si eu ca gelatina din comert nu este naturala. Dar surpriza a venit de la o profesoara de chimie de la mine de la scoala si mi-a zis ca au incercat ei sa faca sintetic gelatina dar nu le-a iesit, deoarece structura chimica a colagenului este foarte complexa si nu au reusit sa gaseasasca o varianta sintetica. Deci este extrasa din pieile si cartilajele de animale.
Mie mie greata de combinatia carne- dulce, si de aceea nu vreau sa folosesc la prajituri.
In schimb nu stiu ce e beef-gelatin, asa se numeste ? Nu am vazut in magazine, dar o sa ma interesez, daca are colagen e cam acelasi lucru. Multumesc de raspuns.
|