View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 13 mai 2011, 14:15:10
otiliaa's Avatar
otiliaa otiliaa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 04 aug 2010
Locaţie: Firenze/, Italia
Vârsta: 39
Dieta: monti
Date: 160cm, 76kg
Mesaje: 1.375
Aprecieri acordate: 749
Am fost apreciat(a) de 786 ori in 414 mesaje
Implicit Re: Jurnal Dydee: Un nou inceput,un alt deznodamant! Trebuie sa pot!

Citat:
Anterior postat de Dydee21 Vezi mesajul
Salutare dragul meu jurnal! Salutare si slabutelor de pe forum
Un nou inceput,un alt deznodamant,asta as vrea.Dupa cum se vede si la ticker de luni,9 mai am inceput din nou dieta,am ales dieta Rina pentru ca mi se pare cea mai potrivita pentru mine si plus de asta da rezultate f bune.Azi m-am cantarit si in 4 zile am scapat de 2,6 kg,sport am facut in 2 zile: in ziua 2 am facut 15 minute de bicicleta eliptica +masaj cu relax &tone si ieri am facut 15 minute de exercitii cu greutati pt brate,cam putin ce-i drept.
As vrea sa am mai multa ambitie sa fac mai mult sport pt ca asta imi va aduce rezultate mai rapide si mai sanatoase insa nu prea sunt obisnuita cu sportul si ma pornesc mai greu dar o sa ma straduiesc mai ales acum cand am jurnal si parca ma simt impinsa de la spate.
De data asta voi reusi! Am reusit sa trec de primele 4 zile,am facut si mici greseli dar important e ca m-am obisnuit sa mananc mai sanatos si nu mai am pofte.

Azi e ziua 5-proteine

Inainte de mic dejun beau un pahar de apa calda c 1/2 lamaie insa ieri nu mi-am baut ceaiul(ginseng+ceai verde-2 cani) si l-am amestecat azi cu apa cu lamaie
Mic dejun: 2 mandarine marisoare
Pranz+cina: 3 conserve de ton in suc propriu cu sos facut din bulion,usturoi,piper,chilli,salvie,oregano etc..mirodenii pt slabit . Mi-am facut o lista cu condimente care ajuta la slabit si incerc sa le folosesc cat mai des..o sa le scriu si aici poate mai intra vreo slabuta si o ajuta si pe ea
Bine ai venit,Dydee!!!!mult curaj si sa ajungi la telul tau cat mai repede
__________________
Mananc pt a trai,nu traiesc pt a manca! jurnal plictisitor-http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...liaa-5785.html
otiliaa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1934 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1417 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]