Subiect: Jurnal irina1
View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 30 mai 2011, 13:25:39
Adrianaa's Avatar
Adrianaa Adrianaa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 15 dec 2010
Locaţie: -, Romania
Dieta: South Beach
Date: 165cm, 58.3kg
Mesaje: 705
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal irina1

Sunt foarte bune si placute programele lui Shaun,hip-hop abs sau cel putin mie imi plac mult . Mai poti sa dansezi si pe zumba si arzi multe calorii,poti sa iesi cu rolele ca e foarte placut si e tocmai buna vremea de role .. mai ales seara,e perfect.
Sa nu faci numai banda ca te plictisesti si renunti repede,trebuie sa faci diverse tipuri de sport. (oricum nici sa n-o neglijezi)
Eu m-am apucat de 30 days shred cu Jillian Michaels,am trecut de primele 10 zile si acum vreau sa ajung macar la jumate. Tine doar o jum de ora un nivel (sunt 3 nivele ) si sunt foarte dragute,iti lucreaza toate grupele de muschi si nu sunt foarte obositoare. Poti sa incerci.
Ca dieta...ar trebui sa te informezi (aici pe site vei gasi toate informatiile necesare) si sa vezi ce dieta ti se potriveste cel mai bine. Sunt o multime de diete dar please,please,please nu alege una care sa te infometeze.. gen 2 boabe de orez toata ziua !
__________________
I'm not there yet, but I'm closer than I was yesterday.
You cannot taste perfection, you can feel it!
The real beautiful look is in those who have worked for it.


Adrianaa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1543 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1026 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 510 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]