15 iun 2011, 18:24:31
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
Merite:
|
Data înregistrării: 05 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 53
Dieta: Monti personalizat
Date: 167cm, 70.4kg
Mesaje: 1.423
Aprecieri acordate: 916
Am fost apreciat(a) de 752 ori in 421 mesaje
|
|
Re: Dulceata dietetica de cirese
Citat:
Anterior postat de Sylvester
Buna, Adina!
M-am bucurat sa vad ca a fost si acest subiect deschis, in conditiile in care am vreo 3 kg de cirese in frigider care se vor strica in curand... Prietenul meu mi-a cumparat multe fiindca stia ca sunt innebunita, dar de 4 zile de cand am inceput Monti si numai Monti , salivez teribil pe langa frigider.. Inainte mancam seara, in loc de cina fructe (nu numai cirese, ci tot felul de fructe mai putin banane si struguri). Ma gandesc ca trebuie sa fac ceva cu ciresele, anume sa le transform intr-un gem conform. Ieri am fost la Help Net si am gasit gem Montignac- 33,45 RON 250 gr. Mi se pare extrem de mult, stiind ca asta e stilul de viata pe care vreau sa il adopt si facand un calcul scurt... produsele Monti costa prea mult, clar!!! Asa ca- la cratita, desigur !
Inca nu stiu cum sa fac cu ciresele (sper sa nu ma apuce plansul pe langa ele in timp ce le curat de samburi, fiindca nu le pot manca crude... )..... E dureros, fiindca nu mai stiu ce si cand trebuie sa mananc. De cand am inceput Monti si am vazut prin cartea lui ca fructele trebuiesc mancate asa sau asa sau altfel, am preferat sa nu mai manac decat cateva capsuni la micul dejun uneori, cu fulgi de ovaz si lapte degresat. In rest deloc... Poate ma ajutati si pe mine sa inteleg cum functioneaza in realitate dieta...
Cred ca le voi pune la fiert si nu le voi mai adauga niciun indulcitor.
Astept si parerile voastre !
Zi minunata tuturor!
|
Montignac nu spune sa nu mancam fructe, ci sa le pozitionam ca gustare dupa masa la cel putin 2 ore respectiv minim o ora inainte de masa urmatoare. Sincer eu mananc cirese ca un capcaun, fara rezultate negative pentru silueta. Dieta Montignac trebuie personalizata, oricum nu avem cum in tara noastra sa-i urmam ad litteram retetele.
Am facut si eu de cirese negre o minunatie de gemulet, cu gust de compot, care a mers cu iaurt de parca ar fi fost special gandit pentru asta - cred ca se poate congela daca nu se pune un alt conservant...
dar tot fructele proaspete raman cu maximum de nutrienti si dietetic vorbind sunt de preferat. Indicele glicemic al legumelor si fructelor dulci creste foarte mult prin fierbere sau coacere.
|