View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 19 iun 2011, 13:28:19
Sylvester's Avatar
Sylvester Sylvester este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 nov 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Michel Montignac
Date: 172cm, 55kg
Mesaje: 742
Aprecieri acordate: 3
Am fost apreciat(a) de 2 ori intr-un mesaj
Implicit re: Gasca fetelor care tin Montignac partea IX

Citat:
Anterior postat de VAmedeea Vezi mesajul
E ok cum ai spus, fructe la 7.30 si fulgii cu lapte la 8. Se considera mic dejun impreuna, nu gustare si mic dejun.

De ce? Unde scrie sa nu mananci gustarile? De ce sa rezisti "cu stoicism"? Te felicitam daca era vb despre prajituri sau pizza, dara asa trebuie sa te cert. Nu vei face decat sa iti bagi organismul in alerta si sa depuna apoi tot ce ii dai de mancare. De, trebuie sa aiba rezerve pt momentele in care tu il infometezi.

Intre timp am vazut si greutatea ta si, mai grav, greutatea la care vrei sa ajungi. Daca nu lucrezi in domeniul modelingului, unde fetele trebuie sa fie schelet, de parca ar fi ceva frumos (nu mai spun de sanatos) in treaba asta, atunci nu ai nici o justificare sa vrei sa slabesti mai mult de atat. Chiar nu imi pot imagina de unde ai mai avea de dat jos.

Asta e raspunsul pe care i l-am scris lui Valery, din aceeasi cauza:

Te pup si-ti multumesc!
Toata viata am suferit ca eram grasa... Pe la 17 ani am decis sa slabesc prin diverse moduri nesanatoase... M-a costat destul experimentul- carente de toate felurile si vergeturi. Apoi l-am descoperit pe Monti si am vrut sa imi ating un tel maret cu ajutorul lui- 50 kg la aprox 1,70 m inaltime. Am o problema cu slabitul si recunosc. Acum ma simt ciudat de bine ca pot manca si slabi in acelasi timp si mi se pare totul atat de usor si atat de simplu sa ma abtin de la gustari... Cel mai greu sufar din cauza fructelor pe care le-am folosit mereu ca "aliat" impotriva cinei- pe care nu am mai luat-o de cand aveam 17 de ani- de atunci eu nu am mai mancat seara decat in cazuri exceptionale... preferam mereu fructele- nu slabeam, uneori poate ma ingrasam putin, dar ma scapau de sentimentul de vinovatie seara... dimineata ma simt grasa cand mananc seara. E psihic totul. De cand cu Monti, am luat cina de 3 ori- inca nu m-am obisnuit cu ideea si simt ca m-am ingrasat uneori... As vrea sa ma mentin la greutatea asta sau poate sa mai dau jos cateva- 2,3,4 kg si apoi sa raman acolo. E prima data cand fac asemenea marturii.. va rog sa nu ma judecati aspru...

Multumesc inca o data!
Sylvester, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1979 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1462 kcal/zi. Pentru a slăbi 1,5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1721 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]