View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 28 iun 2011, 09:19:55
AnDrAdAxl's Avatar
AnDrAdAxl AnDrAdAxl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
Locul 3 la concurs  
Data înregistrării: 04 aug 2010
Locaţie: Ludwigsburg, Germania
Vârsta: 37
Dieta: High Carb Low Fat
Date: 172cm, 98kg
Mesaje: 2.442
Aprecieri acordate: 576
Am fost apreciat(a) de 610 ori in 401 mesaje
Implicit Re: Jillian Michaels workouts

Citat:
Anterior postat de iulia10 Vezi mesajul
Imi place ca ai postat exercitii. Chiar si eu ma plictisesc de la acelasi fel de exercitii.De obicei eu faceam programele de la POP Pilates si Slim in 6.
Chiar o sa incerc exercitiile postate aici. Tie care iti plac cel mai mult? Si care mi le recomanzi avand in vedere ca nu vreau sa imi maresc masa musculara la picioare pt ca deja sunt cam musculoasa
Buna dimi!
Mie imi plac toate dupa care fac febra si pot sa le fac.
Am inceput cu Turbo Jam,apoi Hip Hop Abs,Rockin'Body,Brazil Butt Lift,Start Walking si vreo 3 zile din Slim in 6(care mi s-a parut extrem de plictisitor).acum am gasit-o pe tipa aceasta si am inceput ieri Slim in 6 si am febra desi nu am facut decat 20 min din nivelul 1.
Nu cred ca se dezvolta asa usor masa musculara cand lucrezi cu propria greutate.Tot ce am enumerat eu sunt exercitii cu foarte putina greutate in plus(greutati de mana mici.elastice,etc).
Deci atata timp cat nu mergi la sala si nu faci repetari cu greutati mari nu trebuie sa iti faci griji.Fa orice te face sa transpiri,adica tot ce inseamna cardio sau cum sunt filmuletele acestei Jillian program de tip High Interval trainingcare se spune ca ajuta la arderea mai multor grasimi intr-un interval mai scurt.
Spor si rezultate frumoase sa ai!
__________________
Jurnalul meu Nr 5

Ultima dată editat de AnDrAdAxl; 28 iun 2011 at 09:22:29.
Răspuns cu citat