View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 29 iun 2011, 18:44:09
Ankutzelu's Avatar
Ankutzelu Ankutzelu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 05 dec 2010
Locaţie: piatra neamt, Romania
Vârsta: 42
Dieta: montignac
Date: 146cm, 55.2kg
Mesaje: 75
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Modalitati de miscare fun and funny

Citat:
Anterior postat de anamariaff Vezi mesajul
bune idei, intr-adevar.
Cu plimbatul cainelui nu-mi iese, dar fac destula activitate cu cele doua pisici, dupa care alerg prin casa sa le prind ca fac numai prostii. Sparg, destrama, rup, isi ascut ghearele te miri pe unde, vor sa se arunce de la patru dupa vrabii si porumbei... E distractie mare si totodata mare bataie de cap.
De dansat, da, arzi multe calorii dansand si sa stii ca mi-ai dat o idee foarte buna, ca nu am mai dansat de mult. Am incercat la cursuri de dans sa merg, dar acolo majoritatea erau copii. Si nu e prea placut sa vezi ca la 25 de ani esti stangace, in timp ce un copil de 8 se misca dumnezeieste. Plus ca instructorul, barbat fiind, are mai multa feminitate in miscari decat mine. Asa ca am renuntat la a ma expune in public, mai ales ca is si mai timida de fel.
Saritul corzii.... Am facut asta pana saptamana trecuta, cand diavolii astia doi mi-au furat coarda si oricat am cautat-o, nu am gasit-o.
ia-ti alta

eu fac belly dance. Cand am timp. Si zumba e foarte distractiv. Se gasesc o gramada de filmulete pe net. Si mersul pe bici in ritmul muzicii e foarte fain. Imi arde si caloriile si toti nervii pe care mi-i fac la servici
Răspuns cu citat