Subiect: Jurnal Koryna83
View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 08 iul 2011, 10:09:45
koryna83's Avatar
koryna83 koryna83 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 26 oct 2010
Locaţie: roma, Italia
Vârsta: 40
Date: 162cm, 61kg
Mesaje: 224
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Koryna83

Citat:
Anterior postat de madalinafrincu Vezi mesajul
salutare ,
eu m -am uitat pe meniurile tale si tin sa te felicit pentru apa pe care o bei. Si la capitolul alimente vad ca stai foarte bine, m-am inspirat si eu de la tine ....bafta si te asteptam peste 1 saptamana cu rezultatele
multumesc. e adevarat ca apa de multe ori o bag fortat dar daca trebuie, trebuie! cu alimentele sper sa ma organizez mai bine de saptamana viitoare caci in ultimul timp nu am avut timp sa fac cumparaturi si a trebuit sa ma multumesc cu ce aveam prin casa dar mi-am promis ca de saptamana viitoare ma pun mai serios pe treaba(sper sa imi si iasa). singura mea frica in ceea ce priveste alimentele sunt petrecerile si reuniunile cu prietenii de la sfarsit de saptamana (caci atunci ma mai corup, dupa cum a-i putut vedea si din meniuri). dar acum ca stiu ca am "supraveghetori" o sa fiu mai atenta ca sa nu ma fac de rusine. iti multumesc din nou si sper sa ne mai "auzim"! o zi buna in continuare!
koryna83, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1594 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1077 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]