View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 22 iul 2011, 12:42:40
Arodoet's Avatar
Arodoet Arodoet este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 23 iun 2010
Locaţie: Köln, Germania
Vârsta: 45
Dieta: Usor hipocalorica
Date: 174cm, 112.9kg
Mesaje: 55
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa peste 120 kg

Citat:
Anterior postat de micutacubaneza Vezi mesajul
Salutare tuturor! Din fericire nu vad mute mesaje la acest capitol ( nefericit pentru mine). Mam chinuit doi ani sa incep si sa si termin o dieta, dar degeaba, mi-a pierit ambitia! Ma trezesc cu gandul ca ,,de maine'' ma apuc sa slabesc'', asa imi petrec ziua ( tot gandind) si seara ma apuca remuscarile, in cada, cand vad cat de mult am pus pe mine din 2007 si pana acum! 70 de kilograme! Am mancat in timpul sarcinii, sunt o gurmanda si acum platesc tribut burtii.

Bun, intrand pe NET am descoperit ****** si m-am hotarat sa incep actiunea ,,civilizarea '' la infatisare cu ele. Macar sa imi dau singura un shut ca pe urma o iau kilogramele in jos, dar trebuie sa ma motivez cumva. Am un sot iubitor si care ma sprijina si sa dea Domnul sa ma tina vointa. Mi-am facut doua fotografii pe care din motive personale nu le pun pe NET, dar le pastrez pentru clipe grele cand m-o tenta cine stie ce papica... Asa ca incepand de azi incep si eu sa reduc papica si sa mananc cu bun simt! Urati-mi succes, eu voiua si...mai scriu pe parcurs! Mi-am propus sa dau jos 15 kg in 5 saptamani. Conform prescriptiei cu slimball ar trebui sa dau jos cam 1 kg/zi, deci cam 30 in 5 saptamani! Am un metabolism puturos si pana nu voi incepe un regim alimentar sanatos. Am experienta unei diete sanatoase pe care mi-a recomandat-o un medic nutritionist inainte cu vreo 2 ani de a ramane insarcinata. Stiu ca e nevoie de alimentaie sanatoasa, cantitati mici si la ore fixe . Incep prin a-mi micsora cantitatea de mancare si de a papa la ore fixe. Sunt curioasa sa vad daca pot sa fiu consecventa! Azxi e pima zi...si ca in orice prima zi...sunt entuziasmata! M-am inscris pe site tocmai pt am nu-mi da voie sa imi schimb starea! spor la slabit si va rog sa Nu ma slabiti din ochi pana n-oi ajunge la rezultate vizibile! Pe urma voi putea pune si poze! Acum n-am curajul!
Salutare!!! Cum merge??? Ce e slimball? Nu am auzit de asta pana acum? Si eu ca tine am nevoie de supraveghere non stop. poate dupa concediul meu de 3 saptamani reusesi si eu sa ma apuc serios de treaba. Si eu am pornit de la un nr. de kg similar cu al tau. Chiar mai mare! Iti doresc tare mult sa reusesti. Eu ma alimentez din povesti de succes. Sper pana la urma sa ma motiveze si pe mine.
Arodoet, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2521 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2004 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1230 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat