Subiect: Paranormal...
View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 18 mai 2009, 08:08:06
Slabuta's Avatar
Slabuta / Marina Capațîna Slabuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incarcatura glicemica, hipocalorica
Date: 167cm, 66.1kg
Mesaje: 23.847
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 187 ori in 114 mesaje
Implicit Re: Paranormal...

CIFRA DESTINULUI
Cifra destinului este numarul dvs. individual, cel mai important numar. Se gaseste in data nasterii. In numerologie ea este la fel de importanta ca si Semnul Soarelui in astrologia occidentala. Desi trebuie luate in considerare toate numerele, cifra destinului reprezinta cheia intregului dvs. tablou numerologic. Ea este considerata a fi nr. dvs. norocos. Depinde insa de numerele dvs. auxiliare daca va veti putea folosi sau nu cu usurinta de puterea sa. Respectarea directiei indicata de cifra destiinului va face existenta mai usoara, nerespectarea ei o face mai dificila. Numarul care va guverneaza, va arata, deci, directia in viata, principalele sanse pe care vi le veti atrage, talentele si caracteristicile dvs.

De obicei, aceasta directie este identificata cu usurinta. Uneori se poate sa va impotriviti s-o urmati si sa refuzati sa profitati de oportunitatile ce vi se ofera. Aceasta se intimpla mai ales atunci cand numarul zilei dvs. de nastere este diferit de cifra destinului. In acest caz, veti avea probleme pana ce va veti aduce din nou viata pe drumul cel bun. De asemenea, s-ar putea ca prietenii sa considere caracteristicile conferite de ziua nasterii ca potrivindu-vi-se cel mai bine, dar aceasta impresie este falsa.


Sensul cuvantului sanscrit "DHARMA" ar putea descrie functia cifrei destinului: drumul de urmat in viata, care se potriveste cel mai bine naturii dvs. Fiecare cifra a destinului prezinta caracteristicile cu cea mai mare posibilitate de a fi specifice celor nascuti sub cifra respectiva. Avem, cu totii, aptitudinea de a conduce, in diferite momente ale vietii noastre, dar numai cei guvernati de cifra 1 vor face zilnic dovada acestei capacitati. Aceste talente si trasaturi dominante care apar in mod regulat sunt cele care disting o cifra a destinului de alta.

Ca sa aflati care este cifra destinului dvs., adunati toate numerele din data nasterii, unul cate unul apoi continuati adunarea pana obtineti o singura cifra.

EX: Ziua de 8 februarie 1939 (2-8-1939)*. Aduna luna (2) cu ziua (8) plus totalul cifrelor din an (22). Totalul este 32. apoi aduna aceste numere**. 3+2=5,
Cifra Destinului este 5.
* fiti atenti sa adunati toate cifrele anului, nu numai ultimele doua cifre. Ex: 1969 si nu 69.
** nu uitati acest pas cand totalul este 10: 1+0=1
10.06.1993

CIFRA DESTINULUI 1 - CONDUCATORUL

Directia de urmat: sa invete sa se bazeze doar pe sine
Oportunitati: Sa conduca sau sa demareze proiecte
Cuvinte cheie: Conducator, initiator, mobilizator, creator, popular, egoist, individualist, dominant, tiran.
Cei guvernati de cifra 1 se caracterizeaza prin energie, hotarare si impetuozitate. Prefera mai degraba sa actioneze decat sa gandeasca. Au nevoie sa-si imbunatateasca viatta si cu buna concentrare de care sunt capabili, isi urmaresc cu incapatanare scopul propus. Prefera sa faca ceva in loc sa astepte. Le displace sa stea pe margine. Rabdarea este uneori, o problema. Sunt adesea ambitiosi cu aptitudini de conducatori. Pot lua decizii pe loc, dar nu le place sa le vada schimbate de altcineva. Au convingeri ferme si un fel de a fi foarte direct. Nu prea sunt amatori de munca in echipa. Lucreaza cel mai bine singuri, cu toate ca, de obicei se bucura de popularitate printre colegii lor. In afaceri, sunt siguri pe ei si isi pot rezolva problemele singuri. Originali, curajosi si indrazneti le displace cand li se opune cineva si vor evita acest lucru, daca sta in puterea lor.
Trasaturi negative: Nu sunt niciodata multumiti de ceea ce realizeaza si isi pot pierde rabdarea cu usurinta. Sunt derutati de oamenii care, prin natura lor, demareaza mai incet rezolvarea unor probleme. Nu se simt in largul lor cand e vorba de o analiza psihologica si accepta cu greu criticile. Detesta discutiile in contradictoriu si, uneori, ca sa le evite amana luarea unei pozitii clare. Aceasta le cauzeaza puternice sentimente de frustrare. In dragoste, incapatanarea lor de a conduce s-ar putea sa-i mai paraseasca.
Dintre cei care au cifra destinului 1 si care au facut dovada trasaturilor pozitive in materie de conducere si de curaj ii amintim pe Mihail Gorbaciov si Lech Walesa.

CIFRA DESTINULUI 2 - COOPERANTUL

Directia de urmat: sa invete sa coopereze
Oportunitati: sa lucreze bine in grup sau de pe pozitii de parteneriat
Cuvinte-cheie: cooperant, prietenos, diplomat, inspirat, muzical, nehotarat, timid, retras, se autocompatimeste.
Cei guvenati de cifra 2 tin cont de sentimentele celorlalti, uneori chiar mat mult decat de ale lor; ii lasa pe altii sa fie rasplatiti pentru munca lor. Desi nu sunt conducatori innascuti, precum cei dominant de cifra 1, nativii cifrei 2 pot conduce si ei, dar le place sa aiba alaturi un partener putemic. Sunt un adevarat magnet pentru celebritate si atentie publica de-a lungul vietii. Oamenii sunt fascinati de inspiratia pe care о transmit. Sunt adevarat maestri ai planificarilor ?i atteapta cu multa rabdare momentui potrivit pentru a actiona. Nu le place sa fie zoriti; ar trebui sa refuze atunci cand sunt obligati sa lucreze intr-un ritm care nu Ii se potrivette. Intrucat au un simt al ritmului foarte precis, le place muzica ti pot avea chiar talent muzical. Sunt foarte buni la munci meticuloase. Intotdeauna politicot si manierati, detesta un comportament nepoliticos ori grosolan. Diplomat este un dar innascut, pentru ca nadvii cifrei 2 au capacitatea de a Helege ambele puncte de vedere asupra unei probleme. Prefera sa aiba un partener cu care sa-si imparta viata si le face placere sa lucreze in echipa. Fac provizii de orice fel si sunt colectionari innascuti; de aceea, de obicei adora sa hoinareasca prin piete. Oameni de treaba, ei simt prea putin nevoia de a se da man.

Trasaturi negative - Le este greu sa ia decizii, deoarece, intelegand ambele puncte de vedere, nu vor sa supere pe nimeni. Daca sunt nevoiti sa-si inabuye sentimentele, in cele din urma vor reactiona in mod exagerat. Sensibili din fire, pot fi raniti foarte usor si viseaza cam mult cu ochii deschisi. Uneori prefera sa-si traiasca fanteziile in imaginatie, in loc sa treaca la actiune. Timiditatea poate fi о problema, si nu se simt in largul lor cand situatiile devin prea competitive.

Pretedintii Ronald Reagan si Bill Clinton au cifra destinului 2, amandoi avand alaturi prieteni putemici. Cantaretele Diana Ross si Shirley Bassey demonstreaza muzicalitatea innascuta a celor dominati de aceasta cifra.


__________________
MASURATORI 18.06.2012 | 02.07.2012 | 24.07.2012
bust - 89.8 cm | 89.9 cm | 89 cm
brat - 30.8 cm | 30.8 cm | 30 cm
fund - 97 cm | 94.5 cm | 94.5 cm
talie - 71.5 cm | 68.5 cm | 68.5 cm
coapsa - 58.3 cm | 57 cm | 57 cm


Noi nu slabim, noi ne schimbam stilul de viata!





* JURNAL SLABUTA
Jurnalul meu personal, experiente diete, sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice

* SLABUTE TV
Televiziunea slabutelor

** Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?
** Regulamentul comunitatii

Ultima dată editat de Slabuta; 18 mai 2009 at 08:10:57.
Răspuns cu citat