View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 09 feb 2010, 23:52:25
gunther's Avatar
gunther gunther este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuţ în trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Date: 175cm, 80kg
Mesaje: 13
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Putin ajutor cu un regim, please?

wow, ce promptitudine...super!
In primul rand vreau sa multumesc pt urarile de bun venit.

Ce mananc?...aproape orice, in special carne. Sincer, jur ca am incercat sa mananc mai multe legume, dar pe bune cum D-zeu sa le prepari sa le poti si baga in gura?...Am incercat regimul unui prieten care pot spune ca m-a socat, a slabit aproape 20 kg in 2 luni mancand pe saturate NUMAI CARNE!; fantastic....insa, dupa 8 zile am crezut ca lesin, o prietena asistenta mi-a spus ca am glicemia f jos si ca de aceea aveam acea stare de ameteala, si oricum parca nu mai vroiam sa vad carnea inaintea okilor, as fi mancat si iarba doar sa numai vad carne!
Anyway, ce mi-as dorii eu f mult, ar fi ceva in genul dietelor voastre, pe zile/ore/intervale/etc. Si inca un aspect, cred ca este important sa gasesc o dieta care sa fie mai mult un stil de alimentatie general...pt ca, nu as vrea la un mom. dat sa reneunt si tot ce am "pierdut" sa se reintoarca dublu.
gunther, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2319 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1802 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat