View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 14 nov 2011, 22:11:35
andrylici's Avatar
andrylici andrylici este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 sep 2011
Locaţie: Buzau, Romania
Vârsta: 40
Dieta: low-carb
Date: 178cm, 85.9kg
Mesaje: 454
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Haine de la Second-Hand

Citat:
Anterior postat de rozica1965 Vezi mesajul
Draga mea,eu nici macar de acolo nu puteam sa ma imbrac la vechea greutate pe care o vezi la ticker. Nici macar strainii nu erau grasi ca mine,sau purtau hainele pana se rupeau. Acum,cu chiu cu vai mai gasesc cate ceva. Vad ca ai slabit mult. Doar cu dieta care scrie in dreptul tau?
Am tinut o personalizata fara mancat seara la inceput. Apoi o luna de Low-Carb (un fel de Dukan dar nu cu toate restrictiile) si acum Scarsdale. Am vazut ca ai slabit enorm de multe Kg. Te admir. De cand m-am inscris pe site m-ai impulsionat sa slabesc. Tu si Vera sunteti incredibile. Am vazut ca toate fetele te bat la cap sa te reapuci de dieta ca esti intr-un fel de pauza . Iti doresc cat mai multe kg slabite si sa treci para plusuri de "pauza"!
andrylici, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2500 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1983 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1596 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat