View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 19 nov 2011, 15:24:53
miranda75's Avatar
miranda75 miranda75 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 23 oct 2011
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 48
Dieta: Dieta South Beach
Date: 166cm, 87.9kg
Mesaje: 2.033
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Pareri pastile si plasturi de slabit

Citat:
Anterior postat de ras_cristalin Vezi mesajul
O tânără din Iaşi, în vârstă de 19 ani, a ajuns, vineri, în stare gravă, la secţia Copou a Spitalului "Sfântul Spiridon" din municipiu, din cauza unei supradoze de medicamente pentru slăbit, prognosticul medicilor în acest caz fiind unul rezervat, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Medicul Tudor Ciuhodaru, din cadrul secţiei Copou a Spitalului "Sfântul Spiridon" din municipiu, a declarat, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX că tânăra a ajuns la spital cu vărsături, greţuri, tahicardie şi dureri abdominale puternice, ea fiind internată în Secţia de Toxicologie.
"Prognosticul este rezervat din cauza tipului şi dozelor de medicaţie ingerate. Când starea o va permite, pacienta va beneficia şi de asistenţa psihologilor", a spus medicul ieşean.
Tudor Ciuhodaru a precizat că, în ultima perioadă, tânăra a reuşit să slăbească treizeci de kilograme.
"Recomandăm ca orice cură de slăbire să fie însoţită de o evaluare clinică, iar regimul alimentar să fie elaborat de un nutriţionist. Eventualele medicamente asociate regimului trebuie să fie prescrise de un medic întrucât curele de slăbire haotice se pot finaliza tragic", a spus medicul Tudor Ciuhodaru.


Articol dintr-un ziar local de la mine din oras.
A aratat acest caz si la tv acum vreo 2 zile
miranda75, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1870 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1353 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat