View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 14 feb 2010, 15:07:00
Extasssy's Avatar
Extasssy Extasssy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 18 mai 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Dieta Hipocalorica 1200-1400 calorii
Date: 162cm, 89.1kg
Mesaje: 2.845
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 20 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Litiaza biliara (calculi biliari, pietre la fiere)

Citat:
Anterior postat de danuta Vezi mesajul
Buna dimineata!
Am citit ce ai scris mai sus Anca si as vrea sa iti povestesc ceva:tatal meu are 65 de ani si avea pana in octombrie peste 100 kg.A ajuns atunci la urgenta cu dureri cumplite zicea el de stomac,cu varsaturii,febra mare,lipsa poftei de mancare.Toate astea s-au declansat dupa o masa copioasa,luata seara iar noaptea a zis ca moare pana a venit salvarea(el sta la tara).Diagnosticul a fost pancreatita acuta si pietre la fiere.Dr.mi-a explicat ca a ajuns sa faca pancreatita din cauza fierii,tatal meu habar nu avea ca are asa ceva la fiere.Acum tine un regim strict care sa speram ca il va ajuta sa isi vindece pancreatita si apoi se va opera la fiere,asa ne-a zis doctorul ca e cel mai bine.
Eu zic ca la tine mai bine ca s-au declansat crizele astea ca sa nu ajungi sa faci pancreatita,e foarte grea boala asta daca nu tii regimul ca la carte,tata era sa ajunga la urgenta iar pe 31.12 noroc ca pana a ajuns salvarea s-a linistit(vreo 3 ore).
Acum se simte bine,a slabit cred ca vreo 15 kg,mananca doar iaurturi slabe,supe,carne fiarta,fara pic de grasimi,prajeli,dulciuri de nici un fel,bauturi alccolice nu,sucuri nu.........mai multe de NU.Trebue sa manance f.putin si des,ca de ex. la o masa mananca o pulpa fiarta fara piele si cam atat,peste 2 ore un bol de supa cu putin pesmet in ea si tot asa.O criza i s-a declansat de la o bucatica de paine proaspata nu calda.
Eu iti doresc insanatosire grabnica,la tine va fi poate mai usor ca esti tanara.
Daca mai vrei ceva detalii legate de regimul lui sau orice altceva iti stau la dispozitie cu drag.Multa sanatate!
Citat:
Anterior postat de drama queen Vezi mesajul
dupa ce te operezi de fiere.. urmeaza o perioada mai dificila.. de acomodare in care treb sa ai grija sa nu pui kg pe tine si doctorul dupa operatie spune ca este f posibil sa te ingrasi.. dar daca ai grija cu alimentatia si cu sportul totul este ok
tata este operat de fiere de vreo 5 ani.. laparascopic..el nu arespectat ce a spus doctorul si a ajuns la o greutate f mare... efectele acestui lucru .. a suferit un infarct si o operatie la inima cu stenduri deci nu e de gluma
oricum.. dupa o operatie de fiere clasica recuperarea este mult mai dificila decat cea parascopica.. treb precizat ca la cea parascopica treb sa ai si bani.. de fapt la noi in Romania daca nu dai in stanga si in dreapta esti un nimeni..
Citat:
Anterior postat de drama queen Vezi mesajul
totusi Anca eu sper sa nu ajungi la bisturiu oricum mult succes!
Citat:
Anterior postat de ianna Vezi mesajul
las ca Ancutza noastra este tanara si deja stie cam ce contine fiecare produs si cum sa-si faca meniul cat mai sanatos...si daca merge la doctori buni poate lucra cu ei la meniul alimentar

nici o operatie ..indiferent unde este ...nu este usoara ..si recuperarea este grea tot timpul...dar mie Anca mi-a inspirat a fi o persoana foarte puternica si stapana pe ea si sunt convinsa ca totul o sa fie 100% bine.
Fetelor saru'mana pentru povestirea experientele din familia voastra...
Chiar se simtea nevoia sa aud cum au trecut altii prin asta...
Si ai dreptate Ianna sunt absolut convinsa ca totul va fi 101% bine... Trebuie sa fie bine... ca alta varianta nu este acceptata!!!
__________________
Un șir neîntrerupt de mici acte de voință dau un rezultat mare.
Charles Baudelaire

Extasssy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1866 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1349 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1350 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat