View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 16 feb 2010, 00:48:08
Liviutzza's Avatar
Liviutzza Liviutzza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 08 ian 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Mananc sanatos!
Date: 164cm, 65.6kg
Mesaje: 4.356
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Cum ne ingrijim tenul iarna?

Bun subiect slabutoo
Deci,la mine exista un intreg ritual..pe care mi l-am creat in urma cu cateva luni..si datorita caruia tenul meu arata mult mult mai bine!
In primul rand ma demachiez si dimineata si seara!Ptr ca noaptea tenul nostru elimina niste toxine,care trebuiesc curatate de pe fata dimineata la trezire...nu numai cu apa!Folosesc un demachiant f bun de la Biotherm!Dar spre surprinderea mea am descoperit acum 2 saptamani vechiul demachiant de la Doina cu laptisor de matca..este super si costa doar 3 lei!
Dupa ce ma demachiez frumos..ma spal pe fata cu un mousse cu magneziu tot de la Biotherm!Dupa aceea aplic lotiunea tonica cu exfoliere si apoi o lotiune care mi-a fost recomandata ptr tenul meu fff uscat!Lotiunea este de la clinique!Dupa ce aceasta lotiune intra in pielema dau cu o crema hidratanta!Abia apoi aplic anticearcanul si fondul de ten etc
De 2 ori pe saptamana imi fac un gomaj dupa care aplic o masca destresanta!Este super masca asta,de la ChanelIntradevar costa un pic mai mult,dar isi merita toti banii si tine ff mult!Cred ca o sa ma tina pe putin 7 luni
Imi mai fac si masti naturale cu iaurt ulei de masline,banane,etcdepinde de tenul fiecareia
Liviutzza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2426 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1909 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1393 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat