View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 04 ian 2012, 19:53:04
brainiac's Avatar
brainiac brainiac este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 07 dec 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 33
Dieta: Mancat sanatos :)
Date: 165cm, 60.5kg
Mesaje: 623
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal bugsy ... de maine ma apuc!

Citat:
Anterior postat de bugsy Vezi mesajul
Doamne, de cate ori nu mi-am promis ca "de maine ma apuc!" ????Nici eu nu mai stiu, de nenumaratori ori m-am mintit, pacalit, ambitionat si nu prea, incat nici eu nu mai stiu de care dieta sa ma apuc ca sa dea roade. Mers la sala, masaj, etc, etc, degeaba.

Sunt suparata pe mine, trebuie sa fac un efort; sper ca atunci cand imi va fi greu sa ma intorc la aceste cuvinte si sa imi dau palme singura
Buna si bine ai venit printre noi! nu mai fi suparata pe tine, nu iti face niciun bine! iarta-te si incearca sa mergi mai departe! propune-ti obiective mici pt inceput, de ex 10 min de sport, sa elimini incet din alimentele care nu-ti fac bine si tot asa... nu te gandi sa tii o dieta neaparat. incearca sa mananci sanatos si sa faci putina miscare si vei obtine si rezultate. iar apoi dupa ce te mai informezi poti alege si o dieta. ia-o usor si va fi bine! si vei gasi aici toata sustinerea si toate sfaturile de care ai nevoie! curaj si multa perseverenta!
brainiac, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2105 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1588 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1331 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]