Jeny, eu mi-am facut o zeama mai mult, nu e chiar supa... Am fiert carnea de pui cu o ceapa mica (eu am opus doua ca sa ii dea gust, dar le-am scos dupa ce au fiert). Apoi am facut galuste din tarate de ovaz, numai ca am pus cam multe si supa a iesit groasa, ceea ce nu e neaparat un lucru rau
Cum am facut galustele:
Am amestecat taratele (nu stiu exact sa iti spun cate am pus, aprox 2 linguri sa zicem) cu un albus de ou pe care l-am batut spuma, apoi am lasat taratele la umflat. Unele fete zic sa pui si un pic de praf de copt ca sa iasa buine taratele, dar eu nu am pus. Ai grija ca o sa ti se farame un pic, punele cu lingura incet, in timp ce fierbe supa.
Buoon, dupa ce au fiert si galustele am batut un ou si l-am pus in supa (zdrente de ou). Daca vrei poti acri supa cu un pic de zeama de lamaia si o poti drege cu iaurt
Mi-e imi place ce mi-a iesit si mananc in fiecare zi la pranz..
Mult succes si nu ezita sa ceri sfatul cand ai nevoie!