View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 21 feb 2012, 10:47:11
andrylici's Avatar
andrylici andrylici este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 sep 2011
Locaţie: Buzau, Romania
Vârsta: 40
Dieta: low-carb
Date: 178cm, 85.9kg
Mesaje: 454
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal Teona - Calatorie spre schimbarea vietii

Buna Teona si bine ai venit printre slabute! Daca ti-ai facut jurnal inseamna ca ti-ai dat seama ca ai nevoie de ajutor si sa stii ca inca nu e tarziu (eu am realizat destul de tarziu ca aveam nevoie de ajutor). Avantajul tau, ca si al meu, este inaltimea . Mie niciodata nu mi s-au dat kg pe care le aveam de fapt ci mereu cu aproximativ 10 in minus .
Sa-ti traiasca bebelu', sa fie sanatos si norocos! Si eu am o fetita de 1 an si 1 luna dar nu am mai avut lapte de la 3 luni si jumatate. S-a terminat brusc si iremediabil desi nu am tinut regimuri sau alte nebunii. Dar cat a tinut, m-am simtit o femeie implinita si nu pot sa compar cu nimic altceva fericirea de a tine copilul la san.
Vremea ma deprima si pe mine, ma scoate din sarite ca nu pot sa-mi fac plimbarile luuuungi cu cea mica, iesirile prin parc...GROAZNIC si demotivant in acelasi timp. Sper totusi sa "rasara soarele" si pe la noi .
Mesele tale erau si la mine o obisnuinta. Eu in cantitati nu vad o problema, nici in smantana ci mai degraba in asocieri de alimente si in dulciuri (si mie imi este extrem de greu sa rezist prajiturilor si-mi fac variante dietetice dar nu mereu). Nu mai combina cartofii cu carne (valabil si pt orez, mazare, fasole), renunta la paine ca este INUTILA, macar sa reduci cantitatea la 1-2 felii/zi. Apuca-te de ceva sport. Acum ca alaptezi nu poti face schimbari drastice dar asta nu inseamna ca nu poti manca normal.
La inaltimea ta poti sa mananci cam 1600 de calorii pe zi si sa slabesti (nu acum, ci cand o sa termini de alaptat - pana atunci trebuie sa papi cam 2000 chiar si peste .
Iti doresc multa bafta si multa vointa sa scapi de kg!
__________________
Jurnal Andrylici
andrylici, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2500 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1983 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1596 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]