View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 04 mar 2012, 17:20:08
stripmymind's Avatar
stripmymind stripmymind este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 28 aug 2009
Locaţie: Nordhausen, Germania
Vârsta: 33
Dieta: hipocalorica
Date: 171cm, 70.3kg
Mesaje: 330
Aprecieri acordate: 89
Am fost apreciat(a) de 108 ori in 70 mesaje
Implicit Re: Jurnal paula - 20 de ani - minus 15 kg

Citat:
Anterior postat de paula91 Vezi mesajul
hello,
ma bucur ca ati trecut pe la mine.
Am vazut ca m-ati intrebat de dieta... nu tin o dieta anume, adica un gasita e net sau in vreo carte. Am for la nutritionist acum vreo 2 ani insa regimul pe care mi l-a dat presupunea sa mananc cam de 2 ori mai mult decat as manca eu in mod normal, si am renuntat. Sunt sigura ca pe termen lung ar fi dat rezultate, insa la inceput m-as fi ingrasat si asta m-ar fi alarmat si mai tare.
In ceea ce priveste alimentatia actuala, mananc multe salate, sau cel putin mai multe decat inainte. Imi plac foarte mult salatele, in special cea ce cu ton, si as manca-o in fiecare zi.... nu stiu totusi daca ar fi bine. Mancare gatita mananc o data pe zi. In rest mananc ca si desert mere sau pomelo.
Am renuntat la sucuri si beau doar apa plata/ceai la iesirile in oras, si dulciuri sau chipsuri nu am mai mancat de cateva luni bune.
Dupa cum spuneam, nu am slabit de cand am adoptat obiceiurile astea alimentare, cel putin nu in kilograme; mi se pare totusi ca blugii imi sunt putin mai largi, se poate sa fi slabit putin.
Facand kangoo de 2 saptamani, m-am masurat si am dat jos 4 cm din partea de sus a picioarelor, fapt care ma face sa fiu perseverenta.

Imi recomandati voi o dieta anume? Care sa nu fie foarte stricta pentru ca sunt la facultate si nu as putea urma o dieta stricta.

Va multumesc!
Buna Paula
Avem aproape aceeasi varsta si aproape acelasi numar de kilograme de slabit
Asa ca voiam sa iti urez bun venit si pune-te pe treaba! Ca doar trebuie sa fim frumoase si slabute la vara la mare, nu?
E posibil sa ti se fi parut ca e multa mancare in regimul recomandat de nutritionista dar sa stii ca si restrictionarea severa a aportului caloric (sub 1000 kcal) duce, in final, la incetinirea metabolismului si deci, la acumularea de kg pt ca organismul se obisnuieste cu putine calorii si i se pare ca daca le depasesti trebuie sa le stocheze ca depozite de grasime pentru alte situatii "de criza".
Mie mi se pare ca mananci corect actualmente (ai grija insa sa nu exagerezi cu fructele; maxim 2/zi, mancate cu 30 de minute inainte de masa sau ca gustare si consumate doar in prima parte a zilei) dar pentru a te ajuta nu vrei sa ne scrii exact-exact ce mananci intr-o zi? Asa pot sa te sfatuiasca slabutele cu experienta asupra meniului
Felicitari pentru faptul ca faci sport constant! Ajuta, de asemenea, la accelerarea metabolismului.
Iti doresc o primavara minunata si sa auzim numai de bine

P.S.: La ce facultate esti?
stripmymind, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2244 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1727 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1986 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de stripmymind; 04 mar 2012 at 17:22:16.