Subiect: Jurnal anna0016
View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 16 mar 2012, 14:01:56
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Jurnal anna0016

Citat:
Anterior postat de anna0016 Vezi mesajul
buna
am implinit recent 16 ani.
am 1 metru 70 (170cm)
pai acum am 93 kg ....doresc sa ajung la vreo 73 ( vara aceasta am avut 85 kg insa m-am ingrasat de cand am inceput scola ....in vacanta de paste vreau sa merg la endocrine sa vad daca e vreo problema pe acolo....ma ingras zic eu exagerat de mult si foarte repede )
deocamdata nu fac nici un fel de miscare (doar daca se pune mersul catre scola si inapoi 20+25 minute)dar voi reincepe de vineri 16 martie aerobicul..
in timpul scolii fac aerobic ....cu mici pauze ...recent nu am mai facut deoarece a fost foarte frig afara , si cum ieseam transpirata de la sala puteam foarte usor raci. iar vara insemnand iulie august fac zumba...(imi place foarte mult)
zumba faceam 3 ori pe saptamana cate o ora
aerobic faceam si voi face in continuare cate 50 min de luni pana vineri.
nu pot zice ca tin o dieta anume , insa m-a mai sfatuit si profu de aerobic si m-am interesat si eu pe net ajungand la urmatoarele rezultate: nu beau suc cu acid , nu manac parajit deloc , nu mananc de la fast food , mananc doar mancare facuta de mama nu combin niciodata cartofi cu carne sau paine cu carne ori cartofi cu carne (la fel si cu orezul)...nu mananc mai tarziu de ora 7 ... ora 7 e max , insa de obicei mananc pe la 6 si cv chiar 6 . O mare si singura probema legat de mancare e ca nu pot rezista sa nu mananc dulce sau gustari intre mese...
Buna Ana! (ce nume frumos )

Bine ai venit si speram ca nu mai pleci niciodata
Din ce ai scris, observ ca principiile de baza ale unei alimentatii si stil de viata sanatos le stii deja! Bravo!
Cu sportul sa nu te lasi pe tanjeala, fa cat poti de mult si cat iti permite si organismul. Vad ca Giorgi ti-a trimis deja linkuri utile!
Poti incepe sa scrii aici in jurnal ce mananci zilnic si noi ne dam cu parerea, te sfatuim, iti zicem ce e ok si ce nu.
Zumba fac si eu si mie imi place mult! De ce astepti sa vina vara sa faci? Eu de ex fac acasa, mi-am luat de pe net filmulete si bag seara, ca atunci am timp Ma inchid in camera si da-i bataie!
Cat despre gustari intre mese nu e nimic rau, doar sa mananci ce trebuie, gen fructe, fructe uscate (caise, prune), migdale crude, nuci..
Pofta de dulce poate fi inlaturata cu crom, se gaseste in farmacie.
In rest calculeaza-ti caloriile, dupa cum te-a sfatuit si Georgi si stai mai mult pe aici, ai multe de invatat si te va ajuta enorm! Pe cuvant de slabuta
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]