View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 26 mar 2012, 09:45:06
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit re: Jurnal Alexa (Assaseya)

Citat:
Anterior postat de Assaseya Vezi mesajul
Multumesc mult, woow nu credeam ca o sa am asa de repede vizitatori! iti multumesc pentru cuvintele frumoase si sunt sigura ca voi reusii.
Deocamdata ma uit prin meniurile fetelor, si sincer ma minunez de creativitatea voastra! Cred ca am sa optez pentru o dieta hipocalorica..imi pare cea mai potrivita pentru mine! Nu cred ca as reusii daca as tine din prima o dieta stricta, cu alimente fixe..
Oricum trebuie sa renunt la mancarea nesanatoasa!!! Cu sucul mi-e mai frica...
Si trebuie sa fac miscare! Stiu ca la inceput o sa fie mai greu , mai ales ca am si cateva probleme de sanatate...tiroida bat-o..vina, si obosesc foarte repede.

Super!Pentru mine hipocalorica a fost un real ajutor si sunt convinsa ca si pentru tine la fel o sa fie!Foarte bine ca ai incredere si ca stii ca o sa reusesti.In fond..ai nevoie doar de putina ambitie si rabdare,nu s-au depus in 2-3 luni kg, nu vor pleca in 2-3 luni.Fa in asa fel incat sa slabesti sanatos si definitiv.

Cu sucul nu trebuie sa iti fie frica.Daca crezi ca nu poti renunta la el dintr-odata, incearca sa bei numai light o perioada, apoi renunta de tot la el.Habar nu ai cate porcarii contine, iar aceasta comunitate incurajeaza stilul de viata sanatos si renuntarea la alimentele nocive din comert.Apropo de asta, iti voi mai lasa inca un link, este vorba despre PRIMA PETITIE NATIONALA PENTRU DREPTUL LA VIATA SANATOASA ,poate ai bunavointa si vrei sa semnezi.Nu costa nimic, nu se cer date persoanel, avem nevoie de cat mai multe semnaturi pentru a reusi sa schimbam ceva in viata noastra si in sanatatea tarii noastre!Daca ai pisbilitatea sa dai mai departe, prietenilor tai,acest link, as fi recunoscatoare!Trebuie sa ne dorim o viata mai buna, mai sanatoasa,sa avem mai multa grija de noi si de cei din jurul nostru.

Revenind la mesjaul tau, tocami daca spui ca obosesti repede, recomand cu caldura Start walking.Este un mers pe loc, destul de ususrel, dar care te solicita si care arde calorii intr-o veselie.Scrie exact asa pe google, cauta un torrent si te-ai ales cu primul filmulet pentru sport.Ai sa reusesti cu el pentru ca nu te solicita in asa hal incat sa iti stea inima.Plus ca sportul ajuta nu doar la slanit, ajuta intreg organsimul!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]