Subiect: Jurnal PrintZzY
View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 26 mar 2012, 19:31:34
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: Jurnal PrintZzY

Citat:
Anterior postat de PrintZzY Vezi mesajul
Buna!Multumesc de incurajari
Am vazut la semnatura ta un citat din Shogun.Ai citit romanele?Cum sunt?Eu as vrea sa le citesc dar nu am timp...Stiu doar ca sunt cu samurai(imi place foarte mult cultura asiatica)
Ceau, cu mult drag, oricand

Da, le-am citit, e una care a ajuns sus de tot in topul preferintelor mele cand vine vorba de carti... deci sunt extraordinare, de ce nu ai timp? Inlocuieste T.V.-ul cu cartea si vei avea timp asa. Asta daca te uiti la T.V., poate nu ai timp nici de el... ce sa zic... in alta ordine de idei... poate ar fi mai apreciata cartea umpicut mai tarziu in cazul tau... asa, peste vreo 5-10 ani. Acum in schimb ti-as recomanda cu mare caldura "Jane Eyre" sau "Pe aripile vantului".

Am o verisoara dulce mai mica cu un an decat tine, mi-e ca o surioara. Citeam in iarna cartuliile, ambele aproximativ la fel de voluminoase... ea citea "Contele de Monte Cristo" si am ras impreuna de fobia ei de cartile atat de groase ca Shogunul Da, si eu la 14-15 ani ma feream de pagini muuuuulte E 20:30, presupun ca te uiti la "Pariu cu viata"


Te pup
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]