View Single Post
  #61 (permalink)  
Vechi 29 iul 2012, 22:06:20
Adriana's Avatar
Adriana Adriana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 13 sep 2009
Locaţie: Glasgow, Anglia
Dieta: personalizata, calorii
Date: 177cm, 63kg
Mesaje: 21
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Slabute din Anglia

Hello everyone!

De foarte mult timp nu am mai fost activa pe acest site dar acum in pragul nevoii de a slabi, am zis sa vad ce se mai intampla pe aici. Foarte frumos a avansat totul, chiar sunt impresionata, bravo moderatorilor.

Inca nu stiu ce vreau sa fac exact in functie de dieta, eu exercitii fac destul de mult, pana acum cateva saptamani mergeam la sala in fiecare zi. De maine sper sa reiau regimul de sala, si poate ma hotarasc ce dieta sa incep. Ce este popular acum? Eu stiu despre majoritatea dietelor dar parca vreau ceva nou ce m-ar ajuta sa ma tin de ea, si simplu in functie de gatit pentru ca sunt destul de ocupata si nu prea am timp.

Daca nu gasesc ceva specific ma gandesc sa incerc sa mananc numai vegetables, si sa scot carbohidratii complet. E cam greu la mine ca decand m reusit sa slabesc mult acum 2-3 ani, mananc foarte sanatos, nici nu imi prea mai plac dulciurile, nu unt, nu paine, nu carne (numai peste), nu chips-uri sau orice prajit in ulei, si nu prea stiu ce sa mai fac.

Daca aveti ceva ideii astept raspunsuri cu mare placere.

Adriana
__________________
Never been happier!
Adriana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1956 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1439 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 665 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat