View Single Post
  #61 (permalink)  
Vechi 09 oct 2011, 13:28:30
oglan anca's Avatar
oglan anca oglan anca este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 06 apr 2011
Locaţie: lamia, Grecia
Vârsta: 32
Dieta: disociata
Date: 167cm, 60kg
Mesaje: 1
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Ati avut vreodata perioade de depresie?

Citat:
Anterior postat de deadcountess Vezi mesajul
Exact, asta e viata, si atunci ce ar trebui sa-mi placa la ea?

Niciodata n-am dat peste un citat care sa se potriveasca mai bine cu ce gandesc.

De la problema deciziei de a ma aduce pe lume ajung sa nu consider ca odraslele ar avea prea multe obligatii fata de parinti ci invers, ei nu sunt o consecinta a faptelor mele ca sa trebuiasca sa pun confortul lor psihic inaintea confortului meu psihic.

Si inca o dovada ca sunt chiar cu toate acasa: eu nu sunt in stare sa ma adun, sa fac ceva, dar sunt in stare (sau incerc si doar mi se pare ca sunt)sa incurajez o gramada de oameni in perioadele lor proaste.
buna fetelor..sunt nou venita in grupul slabutelor sper sa ma si acomodez...dar mi-am dat seama ca locul meu este mai mult in cel al fetelor cu probleme depresive mai mult decat a celor slabute.Spun asta deoarece starea mea actuala si generala este depresiva.Din aceasta cauza asta nu sunt fericita si am inceput sa ma ingras la loc desi slabisem 10 kg in 4 luni si eram fericita!cred ca a venit timpul sa cer ajutorul cuiva!daca vre-una dintre voi se simte nedreptatita din absolut toate punctele de vedere...o rog sa imi raspunda...
oglan anca, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1822 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1305 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 531 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat