View Single Post
  #64 (permalink)  
Vechi 16 aug 2011, 07:30:16
anamariaff's Avatar
anamariaff anamariaff este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 21 oct 2010
Locaţie: Vulcan, Romania
Vârsta: 38
Date: 159cm, 60kg
Mesaje: 110
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Grupul SLABUTE FRUMOASE SI SANATOASE - Concursul Slabute la Toamna, 2011

Neata, fetelor!
Am avut un final de saptamana neasteptat de agitat, in care am facut foarte multa miscare, dar am si mancat pe masura. Am avut turisti, cu care am facut cot la cot alpinism, rafting, canyioning, am coborat in rapel, pe tiroliane, ce mai, a fost de vis... Si ne-am bagat la somn de joi pana azi dimineata la 3 sau 4 dimineata si ne-am trezit la 6-7, dar a fost extraordinar. Si am slabit si 1 kilogram, ceea ce e extraordinar ptr mine, avand in vedere stagnarea de saptamana trecuta.
Acum ma apuc sa imi actualizez tickerul si sa-mi pun meniurile, cu miscare cu tot. Dar sa nu va luati dupa mine la meniuri, ca am mancat numai porcarii - deh, presiunea grupului - si vad ca nici de la carne nu prea ma mai pot abtine. Dar am compensat porcariile cu cate 3 ore de rafting pe zi, vreo 4 de alpinism, cu pauze mici, inot... adica chiar am fost activa, iar acu is rupta.
__________________


http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...rnal-9476.html
Încercarea de a găsi iubire în afara ta eşuează mereu, pentru că nu poţi primi de la altul ceva ce tu nu ţi-ai dat ţie însuţi. Când te privezi de iubire, îi atragi în viaţa ta pe alţii care fac acelaşi lucru. Experienţa iubirii necondiţionate începe în inima ta, nu în inima altcuiva!



Răspuns cu citat